Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Μια ακόμα πλατίνα για την Πέγκυ


Το διπλά πλατινένιο Πάθος ήταν η μία αφορμή και τα γενέθλια της Πέγκυς Ζήνα η άλλη για το εξαιρετικά επιτυχημένο πάρτυ που έγινε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στην Ιερά Οδό. Η Πέγκυ έδειχνε χαρούμενη γύρω από φίλους, φανς που βρέθηκαν και αυτή τη φορά στο πλευρό της για να γιορτάσουν το διπλό γεγονός. Και τι να πρωτοχαρεί η Πέγκυ; Τη συνεργασία με τον Δημήτρη Μητροπάνο που τώρα συνεχίζεται στην Θεσσαλονίκη στο Odeon από τις 9 Απριλίου; Το τελευταίο της album «Το πάθος είναι αφορμή» και οι διπλά πλατινένιες πωλήσεις του;
Ή τα γενεθλιά της; (που φαντάζομαι ότι κλείνει για μια φορά ακόμα τα 30) Άλλο που εγώ ως Κατίνα τη θυμάμαι να τραγουδά δίπλα στο σχολείο μου στην Πάτρα και γω πήγαινα γυμνάσιο και εκείνη ήταν τότε 26. Εδώ σε λίγο θα κλείσω εγώ τα 30 και θα γίνουμε συνομήλικες! Τέσπα, τόσες χαρές έχει το κορίτσι, ε και καλά κρατιέται οπότε δεν θα μιλήσω άλλο για ηλικίες!


Που λες, παρόντες στη βραδιά ήταν πολλοί και εκλεκτοί: ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Βένια Μητροπάνου, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Μάνος Ελευθερίου, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιώργος Μουκίδης, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Δημήτρης Κοργιάλας, η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ελεάνα Βραχάλη, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Σοφία Στρατή κ.α. Εκεί και ο διευθυντής του Ρυθμού 94.9 και φίλος της Πέγκυς Ζήνα, Μάκης Πουνέντης ο οποίος της έκανε την έκπληξη φέρνοντας της στην σκηνή την τούρτα για τα γενέθλιά της. Μεταξύ άλλων, το μικρόφωνο πήραν και τραγούδησαν ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Γιάννης Πάριος.

Αν έρθει και το μωρό, το παζλ ευτυχίας της Πέγκυς θα έχει συμπληρωθεί.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...