Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Και πάλι στο Σφαίρα ο Περρής, πάει ο Παπανώτας



Δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που ο Βαγγέλης Περρής άφησε σύξυλη τη Γιολάντα Διαμαντή και αποχώρησε από την πρωινή τους εκπομπη στο ραδιοφωνικό σταθμο΄Σφαίρα 102,2.

Ο Περρής είχε τότε αναγκαστεί να αποχωρήσει για να ενταχθεί στο δυναμικό του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα Fm και δεν είχε μεγάλα χρονικά περιθώρια για να αφήσει την εκπομ΄΄η με τη Διαμαντή στο τέλος της σεζόν. Έτσι, η Γιολάντα απολυμένη από το "Φωτης και Μαρία Live" και με την κοιλιά τούρλα λόγω εγκυμοσύνης βρέθηκε μόνη στο πρωινό του σταθμού.

Το ρόλο του πυροσβέστη είχε κληθεί να αναλάβει ο επί χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Παπανώτας. Έτσι, κυριολεκτικά ο Παπανώτας ξελάσπωσε την εκπομπή και δήλωνε τότε όλο χαρά πως χαίρεται που βρίσκεται σε ένα σταθμό με κύρος το δυναμικό του οποιού σέβεται πολύ. Αν είχες ακούσει έστω και μια φορά το δίδυμο Διαμαντή - Παπανώτα, θα είχε καταλάβει την ανύπαρκτη χημεία μεταξύ τους και τον τρόπο που η Διαμαντη προσπαθούσε διαρκώς να καπελώσει τον Παπανώτα.

Έτσι, λες και ήταν φυσικό, ο Περρής βγαίνει ξανά από τα ερτζιανά του Σφαίρα στο πλευρό της Διαμαντή, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Και να τα παπάκια (το χαιδευτικό που χρησιμοποιούν μεταξύ τους) και πάλι ενωμένα και να τα σχόλια για την επιστροφή του ασώτου.
Λογικό ήταν κάποιοι ακροατές του Παπανώτα να τον αναζητήσουν. Το μόνο που αρκέστηκε να πει το χαρωπό δίδυμο ήταν ότι ο άλλος, ο Δημηήτρης παραμένει στο δυναμικό του σταθμού και σύντομα θα έχει εκπομπή μάλλον το Σαββατοκύριακο, αλλά χωρίς να ξέρουν λεπτομέρειες.

Για μια ακόμα φορά, ο Παπανώτας βρίσκεται εν μία νυκτι χωρίς εκπομπ.η Να θυμίσω ότι πέρσι τον έστειλαν μέσα σε μια βδομάδα από το Star για να πάρει τη θέση του ο Αντρέας Μικρούτσικος, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και στην πρωινή εκπομπή του στο Δρόμο FM, που την θέση του είχε πάρει η Χριστίνα Λαμπίρη! Άτυχος, πολύ άτυχος!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...