Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Οι LOST- ΧΑΜΕΝΟΙ ξανάρχονται


Επιστρέφουν οι χαμένοι της τιβι, της πίστας, της δισκογραφίας, του κιτσαριού:

Άντε και με το δεξί λέει πως επέρχεται ο Σπύρος Σούλης από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Σαββατόβραδο παίρνει το γιαπί το πηλοφόρι και το μυστρί μαζί και έρχεται να ματαλλάξει σπίτια και ζωές. Επισήμως ο πρώην Survivor Σπύρος, αφού πέρασε από Mega και Άlpha μοστράρει με πάθος το πτυχίο Αρχιτεκτονικής και απειλεί να καταποντίσει όσο μπορεί τη Σίσσυ Φειδά από το "Σπίτι από την Αρχή" με το πενιχρό πτυχιάκι της, ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων.


Τo ROMEO PLUS έκανε πρεμιέρα και οι χαμένοι από τη δισκογραφία Μακρής, Πιερίδη και Καλλίδης επανακάμπτουν.
Ο Μακρής αφού πέρασε για ένα 10ημερο το πολύ από το FIX, δεν συγκίνησε ούτε τις μύγες που δεν πέρασαν μέσα από το μαγαζί, παρά την υποσχόμενη αφίσα με τις ημίγυμνες τραγουδίστριες. Η Πιερίδη, αφού αποκάλυψε το δράμα των γονιών που την εκμεταλλεύφθηκαν ως άλλη Τζούλια, αφού την ακουγαμε μόνο από την εκπομπή της στον Σφαίρα, πλέον ανεβαίνει και πάλι στις πίστες. Για τηνπρόταση αυτή, παράτησε και το Dancing with the stars αλλά και το γάμο με τον αγαπημένο της! Μην μιλήσω για τον Καλλίδη που μετά το Πες μου γιατί ρε μοναξιά, δεν έχει σταυρώσει σουξέ για σουξέ!

Η Σάσα το προσπαθεί και θέλει να επιστρέψει στα μεσημεριανά.
Χώρισε το 18 Ταχτσίδη. Καπάκι τα έφτιαξε με άλλο ποδοσφαιριστή. Ο Ταχτσίδης της χάραξε το αμάξι, της έγραψε με μπανάνα τον τοίχο , τις έκανε 50 αναπάντητες, την αποκάλεσε ΚΑΡ...ολα και πάλι τίποτα. Τελευταία και ύστατη προσπάθεια για να φανεί, η μετωπική σύγκρουση με την εθνική μας πορνοσταρ Τζούλια. Εκατέροθεν βολές που δεν έχουν τέλος από τα απλά: εκδίδεσαι για 100 ευρώ" μέχρι το " Αν ήμουν η Μπάστα θα αυτοκτονούσα που ακούσαμε από το ιερό στόμα της Αλεξανδράτου".

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...