Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Kάνε μια μήνυση κι εσύ μπορείς!


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΝΟ1: Η Ωραία Ελένη τα έβαλε (γιατί όταν σε παιρνάει σε νούμερα και η "Μαρίνα", το μεξικάνικο του STAR τα βάζεις μόλους) με τον δαιμόνιο Μανώλη Μαυρομουστακάκη: ο Μανώλης δεν την άφηνε σε ησυχία και με το αυτοκίνητό του έκανε σφήνες στο δρόμο ακολουθώντας εκείνο της παρουσιάστριας. Το κυνηγητούλι συνεχίστηκε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Μελισσίων όπου η έξαλλη Μενεγάκη ήθελε σον και καλά να υποβάλλει μήνυση στον Σταρ Παπαράτσι που διαθέτει τούτος ο τόπος. Ο Μαυρομουστακάκης απειλούσε με μήνυση και από τη μεριά του, αλλά ο υπεύθυνος αξιωματικός υπηρεσίας τους μίλησε, τους εξήγησε, τους χαλάρωσε και αποφύγαμε τα τρεχάματα.

Συγχαρητήρια σου δίνω έρημε αστυνομικέ. Μετά τα σόου της Αλεξανδράτου, ήρθε η ώρα να κουλαντρίσεις και την Ωραία Ελένη. Παρακαλώ όπως σπεύσει η Τένια Μακρή να πάρει μαθήματα ψυχολογίας από το εν λόγω Α.Τ.

Aλήθεια η Χριστίνα Λαμπίρη δεν πρέπει να καλέσει Δευτέρα Μεσημέρι τον πρώην της Μανώλη για να μιλήσει για το περιστατικό;; Μήπως ήταν εκείνη που τον έβαλε να παρενοχλεί την Ελένη μετά την κόντρα μεταξύ των δύο κυριών της τιβί που φούσκωσε τελευταία;


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΝΟ 2: Κάνε παιδιά να δεις καλό. Αλλά και συ βρε Πατέρα Τζούλιας, το παράκανες! Στο νέο επεισόδιο της Τζουλιάδας, ο πατέρας Αλεξανδράτος στέλνει μέιλ στον αδέκαστο Μπάρα Αλέξη Κούγια και ζητά να δει την κόρη του. Στα μέλι αυτά αναφέρει πως η κόρη του Τζούλια εκδίδεται από το καλοκαίρι του 2009, κάνοντας σεξ επί πληρωμή (αυτό που ο κόσμος είχε τούμπανο, ο Αλεξανδράτος το έχει καμάρι) για μεγάλα ποσά που της έταζαν άτομα του περιβάλλοντός της. Εκεί τονίζει πως η Τζούλια πρέπει να δει άμεσα ψυχολόγο και ειδικό διατροφολόγο (λες να την πείραξε η σαμπάνια και να πρέπει να κάνει αποτοξίνωση, μήπως έφαγες πολλούς ... και βαριστομάχιασε???).


Έπειτα, πήρε το λόγο η Αγγλίντα Μανα Αλεξαντρατου και μίλησε στο τιλεφωνο στον Αιμίλιο Λιάτσο (που τόσο βαριά που πήρε το θέμα της Τζούλιας, ανησυχώ, ούτε δικό του παιδί να ήταν πια). Η μητέρα Τζούλια ανέφερε με λίγκα λόγκια (έτσι αγγλικοελληνικά αλλά καλομοίρα) πως τα παιδιά της ήταν στουρνάρια, δεν τα έπαιρναν τα γράμματα, γι' αυτό και τα έσπρωξαν στα πολιτιστικά - καλλιτεχνικά. Η δε Τζούλια ήταν όπως μαθαίνουμε γελαστό και χαρούμενο παιδί (χαζοχαρούμενο δηλαδή) και μέχρι τα 21 δεν είχε αποφασίσει τη θέλει να κάνει στη ζωή της.


Η Τζούλια απαντά με μηνύσεις και εξώδικα προς τον πατέρα, που την συκοφαντεί, την ίδια και την προσωπικότητά της, αυτής της ιδίας. Αν δεν δει τον πατέρα πίσω από τα σίδερα της φυλακής, δεν θα ησυχάσει.

Πιστεύω ακράδαντα πως οι γονείς της Τζούλιας πρέπει να είχαν πολύ παραμελημένο το άλλο τέκνο της οικογένειας, την τραγουδίστρια κόρη Άρτεμη ή Νταϊάνα. Αυτή το παίζει σοβαρή, αποφεύγει τις δηλώσεις για το χάλι της αδερφής της αλλά κοβω το σβέρκο μου πολύ το φχαριστιέται τώρα που αυτή είναι το καλό παιδί. Μόνο μην δω την άλλη να γυρίζει σαν τον άσωτο υιό μια μέρα και να τρώει και το μόσχο το συτευτό.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...