Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Οι εντυπώσεις της Κατίνας από τα καλλιστεία Playmate 2009


Απορείς για το τι αποκόμισα από τη χτεσινή βραδιά των Καλλιστείων για την ανάδειξη της PLAYMATE 2009. Έχουμε και λέμε:

1. Τελικά, η Μελέτη ήταν η μόνη παρουσιάστρια αφού ο Μακρίδης αν και έδειξε μεταμέλεια στο τέλος, δεν δεχτηκαν τη συγνώμη του. Η Νονόρα τα πέξαξε όλα στη φόρα και με μαλί ντάρι ντάρι το λιοντάρι, χόρεψε στην πίστα με τη βοήθεια του Κάρολι Βάμος.

2. Τρεις κοπέλες έπεσαν γιατί το πάτωμα γλίστραγε πολύ, εκτός βέβαια από την νικήτρια Έφη Κυριάκου γεγονός που μ΄νο τυχαίο δεν είναι.

3. Ο κόσμος βαριόταν να χειροκροτήσει και μας πέθαναν στο ψεύτικο χειροκρότημα αν και από κάτω ακούγονταν έντονα γιουχαρίσματα.

4. Ο Ηλίας Πανταζόπουλος, μέος της κριτικής επιτροπής λύσσαξε να κάνει σχόλια και πανάθλιες ερωτήσεις, όπως και ο Τσαλίκης που η ερώτηση που έκανε αφορούσε τη Μαντόνα και τον 20 χρονο φίλος της Χεσούς. Έλεος!

5. η νέα PLAYMATE είναι μια από τις αποτυχημένες των καλλιστείων του ΑΝΤ1 που τη χρονιά που έλαβε μέρος STAR Ελλάς είχε αναδειχτεί η μακράν πιο όμορφη και γλυκιά Δούκισσα Νομικού.

6. Αν δεν έχεις πτυχίο Παντείου μην πλησιάσεις τις οντισιόν για τον διαγωνισμό που θα γίνερι του χρόνου. Φέτος σου λέω πήξαμε στις απόφοιτες και φοιτήτριες Παντείου που ξέρουν πεντακόσιες ξένες γλώσσες. Εγώ πάντως αν είχα πτυχίο Παντείου θα έβαζα φωτιά να το κάψω λέμε.

7. Πλάκα μας κάνουν; Αυτός ο κοντορεβυθούλης διευθυντής του Playboyq Α ρε Χιου Χιέφνερ που σας χρειάζεται.

8. H PLAYMATE που θέλει να παρουσιάσει και δελτίο ειδήσεων, δεν σου θυμίζει την Αννούλα Φλωρινιώτη στο μελαχροινο; Τόση πλαστική ούτε ο πατήρ Φλωρινιώτης.

9. Το μόον που μου άρεσε είναι ο Νίκος, ο θεος, ο Οικονομόπουλος, μαυρισμένος, σέξυ, φωνάρα και στο πλέιμπακ και όποια αντέξει!!!!!


1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το σκίζω πάντως το πτυχίο..

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...