Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

H Παπαρίζου θυμάται τις στιγμές το βράδυ που έχασε τον πατέρα της


Στο περιοδικό Ιn Style άνοιξε την καρδιά της η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας για όλες εκείνες της στιγμές και τα συναισθήματα που αισθάνθηκε όταν ανήμερα τα Χριστούγεννα πληροφορήθηκε το χαμό του πατέρα της. Αν και η Έλενα έδωσε αρκετές συνςεντεύξεις τον τελευταίο καιρό και στο Θέμη Γεωργαντά και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, το θέμα αυτό δεν το είχε αγγίξει κανείς ουσιαστικά.

H Έλενα θυμάται πως γύρισε στο σπίτι το βράδυ των Χρσιτουγέννων και αφού είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της στην Ιερά Οδό και βρήκε στο σπίτι τον αδερφό της. Δεν έμαθε αμέσως το τραγικό νέο του χαμού του πατέρα της αφού αρχικά της είπαν πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του. Αργότερα έμαθε για το χαμό του πατέρα της. Εκείνος, προεδρος της ελληνικής ομογένειας, αφού χόρεψε στη συγκέντρωση που είχαν οι ομογενείς, αισθάνθηκε δυσφορία και η μητέρα της Έλενας τον βρήκε λιπόθυμο μετά από λίγα λεπτά. Το ασθενοφόρο άργησε και το τέλος ήρθε.

Η Παπαρίζου αισθάνεται δυνατή και χαρούμενη πυο ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή χαρόμυνος και ευτυχής έχοντας μεγαλώσει 3 παιδιά και έχοντας δει και εγγόνια. Για τη σχέση της μ τον Τόνυ, δεν απαντά ακριβώς στιε φήμες περί χωρισμού, αλλά τονίζει πως ο Τόνυ είναι ο άνθρωπος που την έχει στηρίξει σε όλες τις δύσκολες στιγμές και αυτό τον κάνει μοναδικό και κλειδί στη ζωή της. Πηγή yupi

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...