Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Σήμερα ο 2ος Ημιτελικός της Eurovision



Στισ ΔΕΚΑ το βράδυ ξεκινά ο δεύτερος κρίσιμος ημιτελικός της Eurovision. Στο δεύτερο ημιτελικό συμμετέχει και η χώρα μας με τον Σάκη Ρουβά και το "This Is Our Night". Ο Σάκης θα εμφανιστεί 13ος και τυχερός στη σκηνή του σταδίου Ολιμπίνσκι.

Εκτός από την Ελλάδα στο δεύτερο ημιτελικό συμμετέχουν ακόμα οι: Κροατία, Ιρλανδία, Λετονία, Σερβία, Πολωνία, Νορβηγία, Κύπρος, Σλοβακία, Δανία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Λιθουανία, Μολδαβία, Αλβανία, Ουκρανία, Εσθονία, Ολλανδία.

Από τις 19 χώρες που συμμετέχουν στο δεύτερο ημιτελικό οι 10 θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου. Στο δεύτερο ημιτελικό μπορούν να ψηφίσουν οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτόν αλλά και οι: Γαλλία, Ρωσία και Ισπανία. Παρουσιαστές του δεύτερου ημιτελικού θα είναι και πάλι τα δύο αγγούρια: η μοντέλα Natalia Vodyanova και ο Andrey Malakhov.

Από τον πρώτο ημιτελικό προκρίθηκαν οι εξής χώρες: Τουρκία, Σουηδία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Μάλτα, Φινλανδία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Αρμενία και Ισλανδία. Ύστερα από την κλήρωση το Ισραήλ θα εμφανιστεί στη 2η θέση, η Σουηδία στην 4η, η Πορτογαλία στην6η, η Ισλανδία στην 7η, η Αρμενία στην 9η, η Βοσνία- Ερζεγοβίνη στη 12η, η Μάλτα στη 14η, η Τουρκία στη 18η, η Ρουμανία στην 22η και η Φινλανδία στην24η.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Σάκης θα κατακτήσει μια θέση στον τελικό. Τα τελευταία νέα από τις εταιρίες στοιχημάτων δίνουν απόδοση 1,02 στο Νορβηγό και 1,03 στο Σάκη πως θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου. Καλή επιτυχία Σάκη!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...