Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Σάκης και μούσκεμα + Η 2η πρόβα

Πραγματικά έσκισε σε κέφι και προσέλευση καλεσμένων το προχτεσινό πάρτυ της ελληνικής αποστολης στη Μόσχα. Σχεδόν όλες οι αποστολές τίμησαν το Σάκη και την Ελλάδα, και μάλιστα όλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν στο πλευρό του έλληνα σουπερσταρ, προσπαθώντας να αρπάξουν λίγη από την λάμψη του. Μέχρι και ο σνομπ εκπρόσωπος της Νορβηγίας έδωσε το παρόν. Όταν ο Σάκης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε ακαπέλα το «This is our night» οι φανς (έλληνες και ξένοι) άρχισαν να τραγουδούν και να χορεύουν με πάθος, αφού όλοι ήξεραν τους στίχους του ελληνικού τραγουδιού.


Ο Σάκης συνέχισε το πρόγραμμα με το «Και σε θέλω» και το «Όλα γύρω σου γυρίζουν» και νόμιζα πως βρισκόμουν στο Fever όπως παλιά και τον έβλεπα επί σκηνής. Αυτό μάλλον ένιωσε και ο Σάκης που από την έξαψη της στιγμής πήρε ένα μπουκάλι νερό και έβρεξε το πρόσωπο και το κορμάκι του. Και να δεις τι ωραία που διαγράφονταν οι αλαβάστρινοι κοιλιακοί μέσα από το βρεγμένο μαύρο μπλουζάκι!Μούρλια!

Όσον αφορά τη δεύτερη πρόβα, ο Ρουβάς εμφανίστηκε ντυμένος στα ολόλευκα, το ορθογώνιο κουτί φωτίστηκε, οι τούμπες αποφεύφχθηκαν αλλά ακόμα έχουμε πολλά προβλήματα από πλευράς σηνοθεσίας. Ο Φωκάς Ευαγγελινός, χορογράφος του ελληνικού τραγουδιού, τόνισε πως έχει από κοντά τον σκηνοθέτη και είναι σίγουρος πως τα όποια παράπονα θα λυθούν σύντομα. Εμείς περιμένουμε ακόμα τα κοντινά του Σάκη που εκεί θα αναδείξει το μεγαλείο του, ενώ για το εύρημα της ελληνικής σημαίας, μάλλον θα καταλήξει όπως το βιβλίο της Καλομοίρας πέρσι, δεν θα το δούμε ποτέ!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...