Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Τροχαίο είχε ο Τσαλίκης- Στις 12 Ιουνίου η πρεμιέρα στο Όραμα


Κρίσιμες απαντήσεις στο τι μέλει γενέσθαι με τη συνεργασία του με την Αγγελική Ηλιάδη στο κέντρο Όραμα της Θεσσαλονίκης. Ο Τσαλίκης μίλησε τηλεφωνικά στο Σταρ και στο Θέμη Μάλλη. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κύπρο για μια συναυλία ενώ έχει σταματήσει τις πρόβες στην Συμπρωτεύουσα. Πριν από λόγες ημέρες ο ίδιος και η σύζυγός του Δώρα κινδύνευσαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που είχαν και που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να τους κοστίσει και τη ζωή.

Για το σχήμα στο Όραμα, ανέφερε πως υπήρξαν κάποια προβλήματα στη συνεργασία (χωρίς να αποκαλύψει ποιά ήταν αυτά, όμως είναι έτοιμος σε επίπεδο προβών και γνωρίζει πως θα ξεκινήσουν κανονικά στις 12 Ιουνίου. Αν κάτι αλλάξει θα το μάθει και ο ίδιος από τον επιχειρηματία.

Η Κατίνα έχει να πει πως το εν λόγο σχήμα που κλείστηκε πριν 2 μήνες, δεν είναι δυνατό να αλλάζει τελευταία στιγμή ημερομηνία έναρξης, δεν είναι δυνατον να μην έχει γίνει φωτογράφιση για αφίσα και να μας απαντούν με μισόλογα και σκόρπιες κουβέντες. Εμπάσει περιπτώσει, καθημερινά δεχόμαστε πολλά μηνύματα από θαυμαστές τιης Ηλιάδη που αγωνιούν να την ξαναδούν στις πίστες.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...