Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ναι, περάσαμε...!


Αν και πήγε η καρδιά μας στην κούλουρη, ναι last but not least περάσαμε στον τελικό του Σαββάτου. Ο Σάκης λίγο παραπάνω αγχωμένος τα έδωσε όλα παρά τα απίστευτα μακρινά πλάνα του σκηνοθέτη κάποιες στιγμές. Οι υπόλοιπες χώρες που πέρασαν στον τελικό είναι:

Το Αζερμπαϊτζάν ( ο Arash μπορεί να είναι ο σταρ αλλά τα βλέμματα έκλεψε η ντουετίτσα του που από κορμί φωνάρα ήταν το κορίτσι).

Η Κροατία (άσπρο μαυρο όνειρα κάνω και ολίγον από όπερα).

Η Ουκρανία (θα κρατήσω την μυθική ατάκα της Ματθίλδης Μαγγίρα, μέχρι και οι κάμερες φοβήθηκαν τα κοντινά).

Η Λιθουανία (με το καπελάκι του στραβά και τις απειλές περί αποχώρησης, τους έπεισε και τον πέρασαν τον κύριο Λιθουανό).

Η Αλβανία (16χρονη, 16χρονή αλλά η πρόωρη ανάπρυξή της κέρδισε στα σημεία το φτωχό δικό μας κοριτσάκι της Κύπρου).

Η Μολδαβία (η έθνικ μουσική και η όμορφη ερμηνεύτρια, έδωαν το εισητήριο στον τελικό του Σαββάτου).

Η Δανία (τελικά όποιος κάνει παράπονα και γκρίνιες περνάει. Αδιάφορο τραγούδι παράφωνος ερμηνευτής).

Η Εσθονία
(Η Εσθονή με το βιολί και την εμφάνιση αλά Μόνικα Μπελούτσι κέρδισε τις εντυπώσεις. Ωραίο τργούδι αλλά όχι γιουροβιζιονικό).

Η Νορβηγία (Ο Νορβηγός Αλεξάντερ με το τρακ της ηλικίας και το βάρος του φαβορί βγήκε στη σκηνή και κρύφτηκε πίσω από το βιολί του τόσο που έσπασε και τις χορδές).

Η Ελλάδα
(Κόντεψε να μας βγει η ψυχή αλλά ο κούρος Σάκης τα κατάφερε και όλοι ξεκινήσαμε να στήνουμε τις βραδιές Γιουροβίζιον για το Σαββάτο).

Πραγματικά αξίζει να φοβόμαστε το Αζερμπαιτζάν και τη Νορβηγία που έδειξαν πως αρέσουν περισσότερο ως τραγούδια και λιγότερο ως παρουσίαση. Για ακόμα μια φορά η Κύπρος δεν πέρασε στον τελικό και είνσι κρίμα γιατί φέτος είχαν ελπίδες αλλά έπεσαν στο λάθος ημιτελικό.

Κατά τα άλλα, είδαμε όσα περιμέναμε, έναν γκέι στα πράσινα, άλλους γκέι σε χρυσοπίκιλτα κοστούμια, έναν μίμο του αοιδού Γιώργου Δούκα (Κροάτης, το καμμένο από το ντεκαπάζ και άφρο μαλλί του Σέρβου, το πρόγραμμα στριπτίζ της Ουκρανέζας,και το άχαρο δίδυμο της παρουσίασης από τη Ρωσία με αγάπη (όχι ότι οι δικές μας Μαγγίρες τα πήγαν καλύτερα).

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...