Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Παπακαλιάτη


Άσχημα τα μαντάτα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Πριν λίγο καιρό το σήριαλ που ετοίμαζε ο Χριστόφορος για το Mega πήρε αναβολή για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σαν να μην έφτανε αυτό, βγήκε και η απόφαση του δικαστηρίου που αφορούσε την υπόθεση πλαστογραφίας και απαλλαγής από το στρατό του Παπακαλιάτη. Η καμπάνα του δικαστηρίου ήταν βαριά και έριξε 30 μήνες φυλακή στον Χριστόφορο για την υπόθεση πλαστογραφίας ενώ καταδικαστική ήταν η απόφαση και για τον γιατρό του Παπακαλιάτη που ενεπλάκη στην πλαστογραφία (ο πατέρας Παπακαλιάτης κρίθηκε αθώος).

Ο Χριστόφορος με σκυμμένο το κεφάλι δεν είπε πολλά. Απλά υποστήριξε πως τον καιρό εκείνο ήταν μπλεγμένος με τα τηλεοπτικά γυρίσματα που τον απασχολούσαν και έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό του που τον βεβαίωνε πως δικαιούται της απαλλαγής.

Τώρα τι να πει και ο Παπακαλιάτης. Και τη φωλιά του έχει λερωμένη. Και την θητεία κανονικά την έκανε. Και φυλακή έφαγε. Και να ταν και ο μόνος; Δηλαδή την πληρώνει ένας εκ των επωνύμων όταν αυτό το χρονικό διαστημα γνωστός παρουσιαστής (που τον έκοψαν ξαφνικά) το παίζει τρελλός για να απαλλαγεί από τη θητεία.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...