Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Μόνη παρουσιάστρια η Μελέτη στα Playmate 2009;



To σποτάκι που έπαιξε αρχικά για το διαγωνισμό Playmate 2009 ήταν εμπνευσμένο από τη Eurovision και μου άρεσε πολύ το παιχνιδιάρικο στυλάκι των δύο παρουσιαστών του γεγονότος, Ελεονώρας Μελέτη και Μίλτου Μακρίδη. Σκέφτηκα και γω η Κατίνα: τι χαρά που θα κάνει η Νονώρα όπως την φωνάζει και ο αγαπημένος της Γιάννης, που μετά από τόσα χρόνια που την είχαν γραμμένη στον ANT1 και δεν της έδωσαν την παρουσίαση των καλλιστείων, τώρα αποδόθηκε δικαιοσύνη.


Τηw έβαλαν βέβαια και το Μακρίδη από κοντά, αλλά φαντάστηκα πως δεν θα την προούσε αυτό. Και ενώ και στο site του Star μι΄λάνε για δύο παρουσιαστές των Playmate που θα γίνουν σήμερα 25 Μαίου στην "Ιερά Οδό", από το νέο σποτάκι για τον διαγωνισμό λείπει ο Μίλτος Μακρίδης. Το διαφημιστικό μήνυμα τελειώνει λέγοντας πως θα "την βραδιά θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ και στο σχετικό θεματάκι για τα Playmate που έπαιξε σε όλα τα δελτίαο ειδήσεων του Star, πάλι άφαντος ο Μακρίδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Μίλτος τα πήρε στο κρανίο, αφού η παραγωγή είχε στήσει την παρουσίαση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Ελεονώρας, και εκείνος θα έπρεπε να παίξει το ρόλο του κομπάρσου τρίτης διαλογής. Το Σάββατο το πρωί τα βρόντηξε όλα και έφυγε και χτες έκανε εμφάνιση έκπληξη κανονικά στην γενική χρονομετρημένη πρόβα. Το αν θα τον δούμε το βράδυ στο πλευρό της Μελέτη, μπορεί να μπει και στου κουπόνι του στοιχήματος με απόδοση 1,40 θα πω εγω!

Βρε Ελεονώρα τον έστειλες και τον Μίλτο; Η απλά θέλησες να τον ρίξεις στη γωνία για να πάρεις την λάμψη της παρουσιάσης των Καλλιστείων που τόσο λαχτάραγες και τόσο δεν σου έδιναν στον ΑΝΤ1;


0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...