Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Άστραψε και βρόντηξε η Μπέτυ Μαγγίρα κατά του Star Channel


Τι το ήθελε ο Σάκης το πάρτυ λίγο πριν το ταξίδι του για τη Ρωσσία και το διαγωνισμό της Eurovision; Γιατί ανάμεσα στους καλεσμένους (και δεν μιλάμε για τη γλυκιά Κάτια που μες τα μάτια τον κοιτούσε) βρέθηκε η μια εκ των ελληνίδω παρουσιαστριών του event, Μπέτυ Μαγγίρα. Και εκεί που είπα να ακούσω τις δηλώσεις της για καλή επιτυχία στο Σάκη και άλλα τέτοια αγαπησιάρικα, είδα ένα σκυλί μαύρο να αγουριέται. Όχι δεν σου κάνω πλάκα. Τα πήρε στο κρανίο η Μπέτυ με τα ΜΜΕ της Ελλάδας, τις τηλεπτικές εκομπές και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που παίζουν ως φαβορί τον Νορβηγό.

''Σταματείστε να προβάλλετε αυτόν τον Νορβηγό ως φαβορί. Φαβορί είναι μόνο ο Σάκης και αυτό πρέπει να προβάλλετε. Και λέω στον κόσμο να μην ψηφίσει το Νορβηγό'', αυτά είπε η μικρή Μαγγίρα και συνέχισε το παραλήρημα κατά του Star Channel, ασχολία που έδειξε πως της άρεσε από τη βραδιά επιλογής του This is our night. Με αυστηρό ύφος και στόμα έτοιμο να κατασπαράξει τους άμοιρους ρεπόρτερ του Star που βρέθηκαν εκεί (ρεπόρτερ Τσίλι και ο Κασπίρης από την Πρωινή Μελέτη), άρχισε να βρίζει τον εν λόγω σταθμό γιατί βοηθά το Νορβηγό. Τι κι αν προσπαθούσαν να της απαντήσουν οι ρεπόρτερ πως απλά κιαταγράφουν την πραγματικότητα, τι λέει ο κόσμος και τι δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων; Τίποτα! Η Μαγγίρα βρισκόταν σε παρωξισμό. Και απορώ η Κατίνα:

1. Όταν πάτε αδερφές μου στη Μόσχα, θα μιλάτε μόνο για το Σάκη και τα υπόλοιπα τραγούδια θα αρνηθείτε να τα παρουσιάσετε;
2. Δίδα Μπέτυ, εσείς βρίσκεστε ένα βήμα πριν τον γάμο με ένα πολύ ωραίο παλικάρι. Γιατί τόσα νεύρα; Και εμπάσει περιπτώση, αν δεν ικανοποιείστε υπάρχει και η σοκολάτα;
3. Εντάξει, είπαμε πως το Star το παρακάνει κάποιες φορές. Αλλά εσείς, το παρακάνετε πάντα.
4. Έτσι κι αλλιώς, εμείς ως Έλληνες το δικό μας το τραγούδι δεν το ψηφίζουμε.Όσο και να το ακούσουμε παραπάνω διαφορά δεν θα μας κάνει.
5. Φυσικά και αγαπάμε και στηρίχουμε το Σάκη. Απλά αφήστε τον σταρ να μιλήσει και μην ασχολείστε άλλο με το Star.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...