Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Α ρε Νίνο και φαντάρος και tour θετικής ενέργειας



Εγώ ως γυναίκα αγαπώ Νίνο.
Ως Κατίνα πάλι δεν θα μπω στη διαδικασία να εξερευνήσω το αν ο Νίνο ασπό τότε που μπήκε στο στρατόπεδο της Ρόδου, είναι μέσα στο ιατρίο και παίζει Playstation όπως γράφτηκε. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να υπερασπιστώ ή να αναρωτηθώ για τη δήθεν αλλεργία και το πρόβλημα οξυγόνου που έχει ο τραγουδιστής. Ούτε πάλι θα σκεφτώ πως αφού λέει πως δεν έβαλε κανένα βισματάκι για την θητεία του, βρέθηκε να υπηρετεί δίπλα στο σπίτι του καθότι ιδαιίτερη πατρίδα του και τόπος που μεγάλωσε είναι το εν λόγω νησί.


Τρελαίνομαι όμως που κανείς δεν ασχολείται με το εξής: μας βομβαρδίζουν ολημερίς με φιαδημίσεις για το τουρ θετικής ενέργειας της Αμίτα που γίνεται καθε καλοκαίρι στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Ε μέσα σε αυτό το τουρ πρώτο όνομα σε όλες τις αφίσες και σε όλα τα σποτ φιγουράρει ο φαντάρος Νίνο. Και μη μου πεις πωςφαντάρος ψάρακλας, ξέρει από πριν ότι στις 17/6 θα έχει άδεια για να φτάσει μέχρι την Πάτρα και το ίδιο και με τις άλλες πόλεις. Γιατί άμα το έεις φάει το καψώνι με φαντάρο, ξέρεις καλά πως παρακαλάς να τον δεις, και άμα φάει και καμιά ωραία φυλακή, μόνο τουρ που δεν θα κάνει.

Αντε λοιπόν εγώ ως θαυμάστρια να δεχτώ πως είναι άρρωστούλης ο φαντάρος Νίνο, κρύφτε όμως βρε παιδιά που τον έχετε πρώτη μούρη στην αφίσα. Έλεος δηλαδή.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...