Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Romeo πάπαλα για την Κοκκίνου


Τελικά αυτό το καλοκαίρι δεν θα το περάσει στο Romeo plus η Έλλη Κοκκίνου. Τσάμπα η ανακαίνιση στο μαγαζί, τσάμπα το 30% έκπτωση αν έκανες κράτηση μέσω διαδικτύου, τσάμπα και η προσθήκη του Κυπριανίδη ατο σχήμα, τσάμπα τα ωραία ρούχα, τσάμπα και το πρόμο που πλέχτηκε για την επιστροφή της Κοκκίνου στο αγαπημένο της Romeo που την αγαπήσαμε το 2003 με τους Μασάι.

Η Κοκκίνου θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη, και σύμφωνα με το yupi τη θέση της θα πάρουν ο Πάνος Καλλίδης και η Φανή Δρακοπούλου.
Η Έλλη βέβαια λέει πως ολοκληρώνει νωρίτερα τις εμφανίσεις της γιατί θέλει να κάνεις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά εγώ ως Κατίνα οφείλω να αναφέρω πως από την αρχή το σχήμα δεν τράβηξε. Η Κοκκίνου είχε στο μυαλό της ένα εγχείρημα τύπου Thalassa people's stage ξεχνώντας πως το Ρομέο είναι κατεξοχήν λαϊκό στέκι. Όσοι την είχαν δει το 2003 διέκριναν τις διαφορές. Η Κοκκίνου τότε πατούσε γερά στα πόδια της με το απίστευτο cd που της είχε ετοιμάσει ο Φοίβος ενώ τώρα τα τραγούδια της δεν ακούγονται στο ραδιόφωνο. Το μαγαζί είναι μισογεμάτο ακόμα και τα Σαββατόβραδα ενώ οι φανς της πίστευαν πως θα ανέβει σταδιακά, κάτι που τελικά δεν έγινε. Καλές συναυλίες τώρα Έλλη.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...