Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Στην 7η θέση ο Σάκης και το This is our night!


Και το μπλουζάκι το έσκισε και το χαμόγελο το έδωσε αλλα... με την έβδομη θέση και ένα μεγάλο συγνώμη προς όλους όσους τον στήριξαν, επιστρέφει στην Ελλάδα ο φετινός μας εκπρόσωπος της Eurovision, ο Σάκης μας. Φανερά λυπημενος ο Σάκης στις δηλώσεις του, τόνισε πως λυπάται για την θέση αλλά χαίρεται για τη συγκλονιστική εμπειρία που έζησε. Πρόσθεσε πως έχει πολύ αίμα για όσου θελήσουν να το ρουφήξουν γυρνώντας στην πατρίδα, αναφερόμενος βέβια στα κακά σχόλια που είναι έτοιμος να δεχτεί.


Νικήτής αναδείχτηκε τελικά ο Αλεξάντερ Ρίμπακ της Νορβηγίας. Ο 23χρονος Λεκορώσος στην καταγωγή Αλεξάντερ με το βιολί του στο χέρι (πάλι έσπασε τις χορδές) έκανε ρεκόρ βαθμολογίας (387 ψήφοι) αφού τον τίμησε οι περισσότερες χώρε μαζικά και με μεγάλες βαθμολογίες.


Για να μην βιαστούμε να χρεώσουμε την νίκη του Νορβηγού στην βλακεία μας (όπως θα πει και η Μπέτυ Μαγγίρα, αφού του δώσαμε ένα ωραίο 12κάρι), ή στις επιτροπές, να πούμε ότι ο Σάκης (βάσει των βαθμολογιών που ανακοινώθηκαν) βγήκε τέταρτος σε ψήφους στου televoting στον ημτελικό του και έβδομος και στους δύο ημτελικούς, (όταν η Καλομοίρα πέρσυ ήταν πρώτη σε ψήφους. και στους δύο ημτελικούς).


Η δεύτερη Ισλανδία με τη Γιοχάνα και το Is it true παρόλο που ήρθε σαν έκπληξη ξεχώρισε για την ερμηνεία, για την ομορφιά και για το απίστευτο τραγούδι της.


Η πρώτη δεκάδα του τελικού της Εurovison είναι η εξής:

Νορβηγία 387

Ισλανδία 218

Αζερμπαiτzάν 207

Tουρκία 177

Αγγλία 173

Εσθοονία 129

Ελλάδα 120

Γαλλία 107

Βοζνία ερζεγοβίνη 106

Αρμενία 92

Ρωσία 91



0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...