Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

;Hμαρτον! Η Βίσση guest στην ταινία Sex and the City 2


Αυτά είναι φίλοι μου! Ή να την έχεις την κολλητή φίλη ή να μην την έχεις. Που λες λοιπόν η Άννα Βίσση παρόλο που το τελευταίο της cd Απαγορευμένο πήγε όπως και το comeback της: άπατο, δεν πτοείται και ετοιμάζεται για δεθνή καριέρα σου λέω. Ναι ναι ξέρω τα έχεις ξανακούσει αυτά για τη διεθνή καριέρα της Άννας. Έλα όμως που δεν μιλάω μόνο για το τραγούδι.

Η κολλητή φίλη της Αννούλας και διάσημη ενδυματολόγος Πατρίτσια Φιλντ που έχουν γίνει κώλος και βρακί τον τελευταίο καιρό, της έκλεισε ένα πέρασμα στην δεύτερη ταινία της μεταφοράς στην μεγάλη οθόνη της πασίγνωστης αμερικάνικης σειράς Sex and the City. Tην είδηση έφερε στο προσκήνιο ο δαιμόνιος ρεπόρτερ της Πρωινής Μελέτης Γιώργος Κασπίρης που απότι ξέρω από έγκυρες πηγές, ο Γιώργος έχει πολύ καλή σχέση με τη Βίσση και κάθε τόσο του δίνει και ένα αποκλειστικό(θυμάσαι τότε που χώρισε με τον Ψωμόπουλο και την πέτυχε τάχα τυχαία ο Κασπίρης στο αεροδρόμιο και του μίλησε και επιβεβαίωσε το χωρισμό;). Το yupi το πηγαίνει και ένα βήμα παραπάερα και λέει πως η απόλυτη σταρ(?) θα τραγουδήσει το Απαγορευμένο στην αγγλική του βερσιόν.


Πάντως άμα έχεις τέτοιες φίλες, έχω να πω η Κατίνα, τι τα θες τα υπόλοιπ κονέ και βίσματα. Και την κόρη Σοφία την βολέψαμε σχεδιάστρια στης Πατρίτσιας, και τη μαμα θα θαυμάσει η οικουμένη στον κινηματογράφο!!! Κολλητές ακούτε; Έχω παράπονα!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...