Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ο Λανταβός χώρισε τη Σάσα


Η Σάσα τραγουδούσε πριν λίγο καιρό πως ήθελε έρωτα να καίει σαν καμίνι και όλοι πιστεύαμε πως τέτοιο Love story ζούσε με το Θοδωρή της. Και την αλήθεια να την πω, τέτοια εξέλιξη σε αυτή τη σχέση- λίγο πριν να ανέβουν τα παιδιά τα σκαλιά της εκκλησίας- δεν το περίμενα.

Γιατί ο Λανταβός έριξε για τη Σάσα του πόσες εκατοντάδες ευρώ με το τζουβάλι για να τραγουδίσει το κορίτσι πρώτο όνομα στις Μούσες (εγχείρημα που πήγε στράφι εντέλει). Και μετά της φόρεσε και μια κοτρώνα ΝΑ (μετά συγχωρήσεως) και το αρραβωνιάστηκε το κορίτσι. Και κατόπιν κλείσανε και εκκλησία και νυφικό από τον Κωστέτσο και ήταν έτοιμος να κρεμαστεί ο Θοδωρής το καλοκαιράκι με τη Σάσα.

Τώρα τι έγινε και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το ζευγάρι ακύρωσε το γάμο, η Σάσα εδιώχθη κακήν κακώς από την ερωτική φωλίτσα και ο Λανταβός δηλώνει πως δεν άκουγε φίλους και γνωστούς που του έλεγαν τι που... είναι η Σάσα, δεν το γνωρίζω.

Η Σάσα δεν έβαλε την πλερέζα αλλά μια στεναχώρια φαίνεται να την έχει. Αν βέβαια ο χωρισμός είναι οριστικός δεν το βάζω το χέρι στην φωτιά. Αν κρίνω από τον προηγούμενο χωρισμό της ([που τράκαρε το Χάμερ), οδηγοί Αθηνών φυλαχτείτε!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

You Can Call Me V είπε...

Λοιπόν ξέρω απο έγκυρη πηγή ότι όχι μόνο ο Λανταβός την χώρισε αλλα και της πήρε μερικά απο τα δώρα που της είχε κάνει...Γιατί?
Γιατί την έπιασε στο κρεβάτι με άλλον...βλέπετε η σασούλα είναι πόρνη πολυτελείας(για την ακρίβεια η μια βραδιά μαζί της κοστίζει 8.000ευρώ) εξάλλου εκεί πήγαινε και η δήλωση βόμβα του Λανταβού "δεν έβλεπα μπροστά μου, παρά τα όσα μου έλεγαν οι δικοί μου άνθρωποι"...

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...