Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Και από παρουσίαση...μάπα το καρπούζι



Ο θεσμός της Eurovision έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια σπουδαία αναγνώριση και αγάπη από το ελληνικό κοινό. Όσο μεγαλώνει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον, τόσο η ΕΡΤ προσπαθεί κάθε χρόνο να παίξει με τα νεύρα μας,των απλών τηλεθεατών, που όχι μόνο τρώνε στη μάπα τις όποιες επιλογές παρουσιαστών της Eurovision γίνονται, τους πληρώνουμε κιόλας μέσω των τελών.

Ειδικά, στην τελευταία διετή δικτατορία των αδερφών Μαγγίρων, με προεξέχουσα την Μπέτυ Μαγγίρα, πολλοί από τους έρμους τους Έλληνες Eurofans θυμηθήκαμε με πόνο και καημό την εποχή παρουσίασης της Δάφνης Μπόκοτα. Για να μην θυμηθώ το τραγικό 2005 που μόλις ανακοινώθηκε ότι πήραμε την πρωτιά και η μόλις λίγων μηνών παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μας άφησε χωρίς παρουσίαση και κανείς δεν υπήρξε για να καλύψει το τηλεοπτικό κενό. Φυσικά, ακολούθησε το δίδυμο Σργουλόπουλος -Μπακοδήμου που αυτή την περίφημη μπούρδα της Μαρίας με το Μακεδονία αντί για Σκόπια ουδείς ξεχνά. Την χρονιά των Καπουτζίδη - Μακρυπούλια δεν την θυμόμαστε καν, ενώ αυτές οι Μαγγίρες με την ειρωνία και την δικτατορία τους ψηφίστε αυτό, μην ψηφίσετε εκείνο, στο λαιμό μου κάθονται. Άντε να δούμε πόσα χρόνια θα μας πάρει να βγούμε από το γύψο. Άντε και καλή αυριανή!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

despoina είπε...

μπουρδα δεν ειπε η μαρια...η μαρια ειπε οτι λεει ολος ο κοσμος εκτος απο τους ελληναραδες.μπουρδες λενε ολοι οσοι πιστευουν πως το σωστο ειναι να ονομαζουμε τη χωρα με το ονομα της πρωτευουσας της.το πγδμ που εμπεριεχει το μακεδονια δε μας πειραζει?το σκετο μας χαλασε?για τα αλλα συμφωνω αλλα θα ηθελα πισω τη μποκοτα με το προφιλ που ειχε πριν το 2004 επι shake it γιατι απο τοτε και μετατο παραχεσε!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...