Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Ανοίγει και πάλι το "μέτωπο Θεοφάνους" η Πέγκυ Ζήνα



Άστραψε και βρόντηξε η Πέγκυ Ζήνα κατά του Γιώργου Θεοφάνους στη συνέντεξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα, ανοίγοντας και πάλι το κουτί της Πανδώρας που αφορά στη σχέση τους και ξεκίνησε το 2005 με τη συνεργασία τους στο cd Νόημα. Η ερώτηση της δημοσιογράφου είχε ως εξής "Με τον Γιώργο Θεοφάνους γιατί δημιουργήθηκε αυτό το «σίριαλ» κόντρας και διαφωνιών;" και ήταν αρκετή για να θυμίσει στην Πέγκυ όσα ήθελε να ξεχάσει. Η Ζήνα είπε αποστομοτικά πως κατα καιρούς ο Θεοφάνους έχει πει πολλά εναντίον της αλλά δεν έχει καταφέρει να την ενοχλήσει.

Όσον αφορά τη συνεργασία με τους Τριημητόνιο (που φαίνεται πως εξόργισε τον Θεοφάνους που υπήρξε και ο πρώτος τους μάνατζερ) τα έριξε στον σύζυγο και μάνατζερ της Γιώργο Λύρα που είχε την ιδέα να συνεργαστουν και συμπλήρωσε πως "οι Τριημιτόνιο έχουν μεγάλη επιτυχία στις εμφανίσεις τους μαζί μου στη Θεσσαλονίκη" (τονίζοντας πως το εν λόγω συγκρότημα ήταν το αγαπημένο της μέσα στο X-factor.

Έπειτα ξεκίνησαν τα όργανα αφού στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν με το Θεοφάνους, η Πέγκυ τα είπε όλα:
"Λυπάμαι που αυτή τη στιγμή νιώθω ότι και το ωραιότερο τραγούδι του κόσμου να μου έγραφε, δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του. Επειδή όμως οι άνθρωποι ζουν για να εξελίσσονται, αυτό θα εξαρτιόταν από την αναθεώρηση της λάθος συμπεριφοράς του κ. Θεοφάνους".
Το ίδιο πρωί η Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένο τον Γιώργο Θεοφάνους στο "Μες την Καλή Χαρά" και τον ρώτησε την άποψή του για τις δηλώσεις της Ζήνα.

Ο συνθέτης ήταν πιο μετριοπαθής στις δηλώσεις του. Τόνισε ότι την εκτιμά ως φωνή και ως καλλιτέχνη, και το πρόβλημα μαζί της ήταν καθαρά προσωπικό και όχι σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει να μιλά για εκείνη, αλλά της πρότεινε να μην είναι τόσο απόλυτη, σκεπτόμενη τη ρήση Ποτέ μη λες ποτέ.

Εγώ ως Κατίνα λέω, πως η Πέγκυ τώρα που βρήκε καλύτερο ή τουλάχιστον πιο έντεχνο συνθέτη (Μλάνο Ελευθερίου) βρήκε τρόπο να την "πει" στο Θεοφάνους, μόνο που αυτό το έρμο το Αναθεώρησα δεν νομίζω να καταφέρει να κατατροπώσει το απίστευτο ΝΟΗΜΑ.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε η Πέγκυ Ζήνα στο Πρώτο Θέμα και στην Αναστασία Αργυριάδου εδώ http://www.protothema.gr/content.php?id=32991

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάνος Ελευθερίου δεν είναι συνθέτης, στιχουργός είναι. Άσχετοι!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...