Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Γερμανού - Οικονομόπουλος: αυτό δεν ήταν ραδιοφωνική εκπομπή


Όποιος άκουσε την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με καλεσμένο τον Νίκο Οικονομόπουλο, ας μιλήσει. Εγώ δηλαδή που είχα συντονιστεί στο Σφαίρα έμαθα επακριβώς πως κάνει καμάκι η Ναταλία.

Η ιστορία έχει ως εξής: όπως και πέρσυ, έτσι και φέτος ο ραδιοφωνικός σταθμός Σφαίρα σε συνεργασία με το κανάλι Μad, διοργανώνουν την Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής. Στα πλαίσια της, από το μικρόφωνο του Σφαίρα κάνουν μια ωριαία εκπομπή και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, ή καλύτερα συμπαρουσιάζουν μαζί με τον μόνιμο παραγωγό. Στις 6 το απόγευμα σήμερα, η Ναταλία είχε στο πλευρό της τον Νίκο Οικονομόπουλο και αυτό που ακούγαμε ήταν το διαρκές σορόπιασμα της Ναταλίτσας στον αοιδό. Τι νάζι και σκέτσο ήταν αυτό από την παρουσιάστρια; Φαντάζομαι πως θα του έτριβε και το ποδαράκι ταυτόχρονα. Και να σου τα: τι φωνάρα είσαι, και πώς αναστατώνεις τα κορίτσια, και τι ωραίο παιδί, και αχ πώς τα λες, και τι μηνύματα μας στέλνουν πως είσαι μπιπ και μπιπ και μπιπ. Ε, και ο Νικολάκης ανταποκρινόταν. Τώρα από ευγένεια; Δεν θα το πω με σιγουρια.

Το θέμα είναι πως μάλλον η Ναταλίτσα ψάχνει νέο αμόρε, στα πλαίσια των προηγούμενων επιλογών της:Νέος, Ωραίος, Τραγουδιστής και διαθέσιμος. Καλά κάνω και με χαλάει το όνομα Ναταλία. Κάτι ξέρω! Γιατί άκουσα και την επόμενη ώρα της εκπομπής της με καλεσμένο το Θάνο Πετρέλη και τέτοιο νάζι με τον παντρεμένο Θάνο δεν το είχε!!!!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

αν και ευνοουμενη ενεκα ονοματος ειναι φανερα ξεδιαντροπη...ολοι αυτοι κατεχουν υψηλες θεσεις και χρημα...και φυσικα ανεδεια..νομιζουν οτι ειναι αιωνιοι σε τουτη τη γη..

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...