Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Γιατί βρίζει το Σάκη ο Πουνέντης



Είπε ο Σάκης Ρουβάς πως έχει αρκετό αίμα για όποιον θέλει να τον κατασπαράξει, και φαίνεται πως ο μουσικός παραγωγός του Ρυθμού 9,49 και υπεύθυνος της Heaven music έσπευσε να τον "στολίσει" όσο περισσότερο μπορεί. Ο Πουνέντης μέσα από την προσωπική σελίδα του στο Facebook λέει ό,τι χειρότερο μπορεί για τον Ρουβά.



Στο στάτους του έβαλε μετά το τέλος της χτεσινής βραδιάς "Μας είχαν τρελλάνει τόσες εβδομάδες με την πρωτιά... να δω με τι μούτρα θα γυρίσουν πίσω" και το ακόμα πιο αισχρό σχόλιο του που παραθ'ετω και παρακάτω και ευχαριστώ τη φίλη που μας το έστειλε και γράφει ο ίδιος τα εξής: "ο Σάκης δεν ήταν καλός. Στα 40 σου δεν σκίζεις μπλουζάκια ούτε ποντάρεις μόνο στο χαμόγελο. Αν δεν ήταν καλό το τραγούδι γιατί το είπε; Και γιατί έκανε δηλώσεις ότι θα πάρει την πρώτη θέση. Πολύ έπαρση".


Τώρα ως Κατίνα αναρωτιέμαι για τη στάση του Πουνέντη. Κατέχει ένα πόστο στη μουσική βιομηχανία που δεν του επιτρέπει να λέει με τόσο κακεντρεχή τρόπο την άποψή του για το Ρουβά. Μήπως δεν πήγε στη Heaven ο Σάκης και τσαντίστηκε ο Μάκης; Τι θα σούρει από την αυριανή πρωινή εκπομπή του θέλω να ακούσω!

4 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

εντελως αστοχο και χοντροκομμενο αυτο που ειπε ο Πουνεντης.

"να δω με τι μούτρα θα γυρίσουν πίσω": δηλαδη τι να κανουν, να εγκαταλειψουν τη χωρα, επειδη βγηκαν 3-4 θεσεις πιο κατω απο οτι περιμεναν σε ενα μουσικο διαγωνισμο?

Our Greek tv είπε...

Endiaferon!!!!

Ανώνυμος είπε...

kai na elege mono auta!!!prin paei shmera sthn menegakh k kala na diatympanhsei oti agapaei ton sakis....ton kathgoroyse sthn ekpomph tou oti ton kallitexnh ton anadeiknyei to koino tou k oxi h AULH tou....me polla uponooumena!!!kapoios zhleuei....

Ανώνυμος είπε...

Eleos apotiximenes Roubitses.

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...