Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Στο ψυχιατρείο από το Σάββατο η Θώδη


Τον τελευταίο καιρό πολλοί απορούσαν για το τι συμβαίνει με την Έφη Θώδη και τα οράματα που έβλεπε όπως έλεγε η ίδια. Η μητέρα της πριν λίγο καιρό είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Πρωινής Μελέτης και είχε υποστηρίξει πως η Έφη επηρεάζεται από κάποιον άνθρωπο που σκοπό έχει την περιουσία της και θέλει να την τρελάνει.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τις τελευταίες εμφανίσεις της Έφης Θώδη με το αρνάκι της στα χέρια ( έπαιξε σε όλα τα κανάλια πασχαλιάτικα) και η τραγουδίστρια βρέθηκε από το Σάββατο στο Σισμανόγλειο ψυχιατρικό κέντρο. Όπως φαίνεται η οικογένεια της κάλεσε τις αρχές και ο αρμόδιος εισαγγελέας μετά την διαδικασία που απαιτείται να ακολουθηθεί της έστειλε στο ψυχιατρείο.



ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: η τραγουδίστρια βρισκόταν στο εξοχικό της στην Αρκίτσα, όταν (όπως ανέφερε ο σοφέρ της που ήταν μαζί της), όταν άρχισε να ουρλιάζει και να σκίζει τα ρούχα της (Πηγή εφημερίδα Εσπρέσο) . Ο σοφέρε την μετέφερε στο νοσοκομείο και επικοινώνησε με την οικογένειά της (η Θώδη δεν απαντούσε στα τηλέφωνα κανενός για 2 ημέρες και τα αδέρφια και η μητέρα της είχαν ανησυχήσει). Έξω από το νοσοκομείο εκτιλήχτηκαν απίστευτες στιγμέςμε την Θώδη να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει ενώ προσπαθούσε να πέσει και στο συντριβάνι που βρισκόταν μπροστά απο΄το ψυχιατρείο. Η Έφη Θώδη ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή (ακόμα δεν γνωρίζουμε αν είναι ήπιας μορφής) και το Σάββατο δεν έγινε ποτέ η προγραμματισμένη εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Κιάτο. Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας ανέφερε το πρωί πως είχε επικοινωνήσει με τη Θώδη πριν δύο εβδομάδες περίπου, η οποία του είχε αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την οικογένειά της και τις έριδες που έχουν ξεσπάσει με τους συγγενείς της.

Το αν η Έφη Θώδη χρειαζόταν τη νοσηλεία ή απλά έπεσε θύμα των συγγενών της θα το δείξει ο χρόνος και οι γνωματεύσεις των αρμόδιων γιατρών. Οι τελευταίες της δηλώσεις που ανέφερε πως είναι ο Θεός και πως μπορεί να θεραπεύσει πάσα νόσο, θορύβησαν πολλούς.

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....
ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ http://trelokouneli.blogspot.com/2009/05/blog-post_5125.html

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...