Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Ενθουσίασε η Παπαρίζου στο χτεσινό 8ο Μad Secret Concert


Χτες και λίγο μετά τις 8μιση, όλοι οι τυχεροί θεατές του 8ου Μad Secret Concert (και μαζί τους και η Κατίνα) συγκεντρώθηκαν σε ένα παλιό οικήμα στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας για να δουν μετά από λίγο την Έλενα Παπαρίζου επί σκηνής σε ένα διαφορετικό, όπως και το πρώτο άλλωστε, Μad Secret Concert. Το 8ο Mad secret concert μόνο secret δεν ήταν! Με Κόκκινα χαλιά αργοπορημένα και incognito, με το αμόρε Τόνυ να παρακολουθεί την αγαπημένη του από μακριά (βέβαια περισσότερο ως μάνατζερ την κοιτούσε παρά ως αγαπημένος της, άρα μάλλον κάτι τρέχει και κάποια αλήθεια πρέπει να έχουν οι φήμες περί διάστασης), τον Θέμη Γεωργαντά και φυσικά τον Ανδρέα Κουρή επί των δημοσίων σχέσεων.

Η Έλενα έλαμψε με ροκ ντύσιμο -μαύρο μπλουζάκι, ασημί παντελόνι με κρόσια και στο δεύτερο μέρος σούπερ ασημί μπλουζάκι με το ίδιο παντελόνι – αλλά και με ακόμα πιο ροκ πρόγραμμα! Μετά από πολύ στριμωξίδι κατάφερα να μπω στους VIP όπου μετά κόπων και βασάνων βρήκα ένα τραπεζάκι να κάτσω. Από ότι έμαθα ο χώρος της συναυλίας προοριζόταν για μελλοντικό συγκρότημα κινηματογράφων αλλά τελικά δεν προέκυψε.


Περίπου στις 9:30 η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή από το ασανσέρ του κτιρίου και αποθεώθηκε από το κοινό! Παρέα με το συγκρότημα De Niro ξεκίνησαν το πρόγραμμα με το τραγούδι που ταιριάζει στην Παπαρίζου περισσότερο από κάθε άλλο το “pretty woman”. Ακολούθησαν το “Wonder wall” από Oasis αλλά και ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Έλενας του Frank Sinatra “Can’t take my eyes of you” και παρέα με το κούκλο Γιώργο Σαμπάνη τραγούδησαν “the time of my life”. Το κορίτσι έχασε λίγο τα λόγια του αλλά όπως είπε και η ίδια συμβαίνουν αυτά στα live και συνέχισα κανονικά το πρόγραμμα της!

It must have been love, It ‘s my life στη συνέχεια και δε μπορώ να μην σημειώσω πόσο πολύ της πάει το ροκ στυλ τόσο στο ντύσιμο όσο και στη φωνή. Εξάλλου η Έλενα τον τελευταίο χρόνο προσπαθεί να αναδείξει τη ροκ πλευρά του εαυτού της –το σκουλαρίκι στη μύτη χαρακτηριστικό δείγμα- και μου αρέσει πολύ!

Ο Μύρωνας Στρατής ακολούθησε που μαζί με την Παπαρίζου τραγούδησαν “ should I stay or should I go” προκαλώντας πανικό! Πολλά ροκ κομμάτια ακολούθησαν και η Έλενα παρά τις επίμονες απαιτήσεις του κοινού να πει και άλλο ένα τραγουδάκι δήλωσε πώς δε γίνεται γιατί υπάρχουν νοσοκομεία τριγύρω οπότε έκλεισε το πρόγραμμα με μια ροκ εκδοχή του my number one, όπου έδωσε ρεσιτάλ!
Φωτογραφίες εννοείται πως δεν μπορέσαμε να τραβήξουμε γιατί θα βγαίναμε σηκωτές αλλά θα δανειστούμε το υλικό που δημοσίευσε το www.mad.tv

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Floisvos είπε...

Emena pali mou fanike ligo atixis i epilogi repertorioutis xthesinis vradias!
Polu kefi den eida!
Photos giati den travikses???
exo polles opos kai videos kai kanenas den apagorefse tis photografies!
O xoros dieksagogis poli kalos alla idi uparxoun polles antidrasis apo tin enoxlisi pou prokalese i xthesini sunavlia sto kontino nosokomio opos episeis kai sti diplani ekklisia(!)

karakatina είπε...

Φωτο δεν τραβηξα για συγκεκριμενους και πολυ ιδιαίτερους λογους που δεν μπορω οπως καταλαβαινεις να αποκαλύψω ειμαι part of the game κι εγω, αν εχεις υλικο, ευπροσδεκτο στειλε το ψευδωνυμο σου και θα τις ανεβασω τονιζοντας την προλευση, το email : karakatinara@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...