Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

H ζωή της άλλης... Τζούλιαςκαι το καυτό dvd



Η Τζούλια στα περίπτερα και όποιος πρόλαβε το dvd αγόρασε! Ναι η πρώτη ταινία πορνό της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι γεγονός αλλά η ίδια δηλώνει άγνοια. Τέτοια άγνοια που κανείς νομίζει ότι είναι πρωταγωνίστρια στη”Ζωή της Άλλης”. Γιατί αν ξεχνάς πως έχεις παίξει σε τσοντούλα, ή πολύ πιωμένη ήσουν εκείνο το βράδυ ή την ταινία γύρισε κάποια άλλη και σε ντουμπλάραν στο μοντάζ. Όπως και να έχει, το καυτό dvd της Αλεξανδράτου που κοστολογείται στα 20 ευρώ πωλείται ήδη σε εκλεκτά περίπτερα της Αττικής και όχι μόνο, από νόμιμη εταιρία παραγωγής αισθησιακών ταινιών.


Στο ντιβιντάκι συμμετέχει και ένας νεαρός του οποίου τη φατσούλα δεν βλέπουμε αλλά και ένα μπουκάλι σαμπάνια (μην με ρωτάς τι κάνει και ποιό ρόλο παίζει η σαμπάνια, με τέτοια περικοπή δώρων, επιδομάτων και μισθών, σόρυ αλλά δεν έχω 20 ευρώ για να τα σπαταλίσω στα ερωτικά καμώματα της Τζούλιας.


Η παρολίγο Σταρ Ελλάς (κάτι ξέραν τότες οι κριτές του διαγωνισμού) δηλώνει πως πρέπει να δει πρώτα την ταινία και μετά να μας πει αν είναι δική της, πότε γυρίστηκε και από ποιον. Το loipon.gr αναφέρει πως το ντιβιντί είναι καλογυρισμένο, καλοφωτισμένο και η Τζούλια απλά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Mα απορούσ κι γω πριν λίγο καιρό: τι την θέλει την πλαστική στο στήθος; Εμ η κοπέλα είχε βάλει πλώρη για καριέρα. Αν έχει βάλει την ουρά του και σε αυτό, το ναυτάκι που ακούει στο όνομα Ψωμόπουλος, δεν θα το αντέξω. Αν πάλι τα δικαιώματα πούλησε κάποιος άλλος παρτενέρ της Τζούλιας, καλά να πάθει που χωρίς κάμερα μπροστά της δεν νομίζω ότι απολαμβάνει το σεξ!


Θα φροντίσω να δω την ταινία και θα σας πω εντυπώσεις. Μέχρι τότε, ψάξτε και σεις, κι όποιος βρει το ντιβιντι από πλανόδιο, ας πάρει ένα κομμάτι και για μένα κι ας μου το στείλει. Μην μπαίνουμε σε έξοδα!

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

dwse pono kali mou!! dwse pono!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΖΥΤΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΟΥΝΕ ΣΤΑΡ ,ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΑΤΙΚΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΡ. ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΑΜΠΕΡΑΝΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είναι που χρειάζετε η επέμβαση του ΕΣΡ.Πότε επι τέλους θα πάψουν να μας πασάρουν την βρωμιά και την πουτανιά σαν είδηση!!! Η ελληνική τηλεόραση δεν έχει τίποτε άλλο πιο αξιόλογο να μας δείξει? Έλεος ας τους μαζέψουν κάποια στιγμή ....

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...