Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ο ναύτης Ψωμόπουλος δαγκώνει!!! Προσοχή!!!



Έχω αρχίσει να συμπονώ την καψερή τη Τζούλια την Αλεξανδράτου
(και να απορώ με τη Βίσση που τα είχαν τόσα χρόνια). Ως φαίνεται δεν έτρεχε τσάμπα από αστυνομικό τμήμα σε τμήμα για να κάνει μηνύσεις στον πρώην αγαπημένο της Χρήστο Ψωμόπουλο. Ο Χρήστος είναι βαρύς και ασήκωτος και άμα τον νευριάσεις, δεν θέλει και πολύ για να σού κόψει το αυτί.

Που λες, ο Ψωμόπουλος, παρότι είναι ναυτάκι και παρότι δεν νομίζω να πέρασε και πολύς καιρός απόταν μπήκε για να εκτίσει την θητεία του, μπούχτισε τις θάλασσες και είπε να αράξει στο Teatro όπου τραγουδά ο Καρράς, η Ηλιάδη και ο Γιαννιάς.

Στο ίδιο κέντρο Σάββατο βράδυ βρέθηκε και ο δημοσιογράφος του Κους Κους Στέφανος Κωνσταντινίδης. Για άνγωστους λόγους ο Ψωμόπουλος ζήτησε να δει τον Κωνσταντινίδη στου φουαγιέ του κέντρου και αυτό που θυμούνται όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες, είναι τον πρώην της Τζούλιας και της Βίσση, να σκύψει στο αυτί του δημοσιογράφουν, να ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες σε έντονο χαρακτήρα και κατόπιν να βλέπουν το αυτί του Κωνσταντινίδη γεμάτο αίματα.

Ο δημοσιογράφος του Κους Κους μεταφέρθηκε άρον άρον και με σχεδόν κομμένο αυτί σε νοσοκομείο, έκανε 6 ράμματα και μήνυσε τον Ψωμόπουλος. Από τη μεριά του εκείνος, δεν αρνείται ότι λογομάχησαν αλλά υποστηρίζει πως οι άντρες, οι πολιτισμένοι, δεν μασούν αυτιά στις αντιδικίες τους.

Ο δικηγόρος του Ψωμόπουλου, έσπευσε να αρνηθεί τις κατηγορίες περί κομμένου αυτιού, αλλά ο Χρηστάκης συνελήφθη (αφέθηκε ελεύθερος μην ανησυχείς) και θα περάσει από ναυτοδικείο στα μέσα του Απρίλη!

Είπαμε μεσιέ Ψωμόπουλε! Άλλο άντρας μπρουτάλ, άλλο άντρας ροντβάιλερ! Θες να δώσεις μια μπουνιά, δώστη δεν θα σε παραξηγήσω. Αλλά να του φας το αυτάκι του, του καψερού του Στέφανου;;; Too much!!! Άσε που τρελός είναι αυτός ο Κωνσταντινίδης και τη μια του μίλαγες, την άλλη βρέθηκε μες τα αίματα;; Και πως θα κάνει σωστό Κους Κους χωρίς να στήνει αυτί!

Τώρα αν κάνω απολογισμό τελευταίου μήνα για τον Ψωμόπουλο, θα βρω: περί τις 1000 μηνύσεις με Τζούλια, Φουρθιώτες και λοιπούς, μια εξύβριση, κάτι απειλές, ένα - δύο αυτόφωρα και μια παρ' ολίγο ανθρωποφαγία! Αυτόν δεν τον λες, τύπο ήρεμνο, ζεν και χαλαρό που ζει με γιόγκα και φενγκ σούι! Πολλά τα νεύρα του αγοριού που ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...