Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

O Kαρβέλας κριτής στο Greek Idol και χωρίς κουκούλα!


Είναθι γεγονός. Τα έφερε έτσι η τύχη ή αναάγκη δεν ξέρω, που ο Νίκος Καρβέλας, αυτή η τεράστια προσωπικότητα της ελληνικής και όχι μόνο μουσικής βιομηχανίας θα κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση. Ο Νικόλας που λες, αυτό το ταλέντο του τόπου μας, άφησε στην άκρη της αγοραφοβία, κλειστοφοβία, υψοφοβία και παντός είδους φοβια που τον ταλαιπωρούσε μέχρι πρότινος, και θα αποτελέσει τον κιρτή - ηγέτη του τάλεντ σόου "Greek Idol" στον Άλφα!

Το κανάλι σε ένα σεμνό δελτίο τύπου μας ξεφούρνισε τα νέα, ενώ το πως σκιάχτηκα βλέποντας το Νικόλα στο τρέιλερ του σόου, δεν λέγεται. Βέβαια, αξίζει να πούμε πως ο Καρβέλας έχει υπάρξει ξανά μέλος κριτικής επιτροπής 9όχι σε καλλιστεία αλλά στο Je t' aime της αγαπημένης του Αννίτας Πάνια πριν λίγα χρόνια. Εκεί, με την κουκούλα του έκρινε τα ταλέντα παρατράγουδα και σε όσα γούσταρε έγραφε και κανά τραγουδάκι (βλέπε Βας Βας ο Παρασκευάς).

Όσο για τον παρουσιαστή του σόυο, ακούστηκε η Κλομοίρα, η Πέγκυ Ζήνα (από που και ως που μην με ρωτάς) αλλά μάλλον θα καταλήξουμε στην "τα κάνω όλα και συμφέρω" Ναταλία Γερμανού!


Ο Νίκος Καρβέλας για πρώτη φορά στην τηλεόραση!Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως ο σημαντικός Έλληνας δημιουργός, Νίκος Καρβέλας, τιμά με την παρουσία του τη νέα μεγάλη παραγωγή του σταθμού «Greek Idol».

Ως εμπνευστής και δημιουργός εκατοντάδων από τα πιο δημοφιλή τραγούδια, όπερες και μιούζικαλ των τελευταίων δεκαετιών, ο Νίκος Καρβέλας είναι, ως κριτής, επικεφαλής της αναζήτησης για ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ της ελληνικής μουσικής σκηνής, το οποίο θα ξεκινήσει την καριέρα του μέσα από το «Greek Idol», το μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό διαγωνισμό ταλέντων. «Για να το θέσω όπως ο Κάρολος Ντίκενς», είπε ο Νίκος Καρβέλας, «έχω Μεγάλες Προσδοκίες».

Ο Νίκος Καρβέλας είχε την πρώτη του επαφή με τη μουσική σε ηλικία 5 ετών, όταν οι γονείς του τού αγόρασαν ένα πιάνο. Τα τελευταία 30 χρόνια κυριαρχεί στην ελληνική μουσική σκηνή, με τεράστιο αριθμό επιτυχιών, που οι περισσότερες από αυτές έγιναν Νo 1, με πιο σημαντικές εκείνες που προέκυψαν από τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση.

Εκτός από την επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική μουσική, που καλύπτει ένα πολύ ευρύ φάσμα, από το λαϊκό τραγούδι ως τη ροκ και την ποπ μουσική, ο Νίκος Καρβέλας απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από κριτικούς και κοινό για τις συνθέσεις του στις ροκ όπερες «Δαίμονες» και «Μάλα». Τα τελευταία χρόνια προσέθεσε στο πολυδιάστατο ρεπερτόριό του ποιήματα, θεατρικά έργα και βιβλία.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

.............. ☆ .......♫♥♫ Music Wishes For *♫☺
………... / | \ .......♥♫ a Merry Christmas & ♫*♥
……..... *•♥•* ...... ♠♫ a Happy New Year ♫♦♫*
……... *♥♫♦♫♥* ......
….... *♥•º♦•♫º♥* .....
..... *♥☺♥•♥☺♫♥* .....
.... *♥•♫♥☺º♠☺#♥* .....
... *♥♫♥º♫♥♦♥♫♥♫♦* .....
.. *♥♦♥☺♥♫♥♫♥☺♦º♥* ......
. *♥♦♣♫♥♣♥☺♥♣♥♫♣♥* ......

Ανώνυμος είπε...

μπραβο καρβελα εσενα θελουμε

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...