Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Ελένη Μενεγάκη: Πόδια ψηλά, νούμερα ας κάνω!!!

Bλέποντας την προσπάθεια της Ελένης Μενεγάκη να ανεβάσει τα νούμερα, ένα τραγούδι μου έρχεται στο μυαλο: πάρε το "Χέρια ψηλά" του Χατζηγιάννη, βάλτου τους παρακάτω στίχους και θα μπεις στο νόημα:

"Πόδια ψηλά, νούμερα ας κάνω, βόηθα να πάμε από τους δίπλα πιο πάνω,
πόδια ψηλά, άιντε ν' ανεβω, την AGB σαν το Θεό μου λατρεύω"!!!

Γιατί τις θυσίες που κάνει η Ελένη Μενεγάκη, εγώ αχαριστη δεν είμαι, τις επιβραβεύω. Έτσι, η γλυκιά παρουσιάστρια και στο κρεβάτι έπεσε, και ασκήσεις έκανε με μίνι φόρεμα και τα πόδια σήκωσε ψηλά με την καθοδήγηση της γυμνάστριας Σόφη Πασχάλη.

Η Ελένη που λες, βρήκε καλύτερη γυμνάστρια από την αγαπημένη του Σπύρου Χαριτάτου και ξάπλωσε μαζί της στο κρεβάτι On air για να κάνουν γυμναστική της κρεβατοκάμαρας. Και δες τούρλωμα του πισινού μπροστά στην κάμερα η μάνα Μενεγάκη, και δες τα πόδια ψηλά φορώντας μίνι φόρεμα και να και η άσκηση της γάτας και να το σιγοντάρισμα του Μουτσινά και... εκεί θυμήθηκα στιγμές της Ελένης προ 7ετίας μην σου πω, τότε που η φούστα που φορούσε θύμιζε ζώνη, η Ελένη ήταν ανύπανδρη και άνευ τέκνων και προσπαθούσε με νύχια και με δόντια (και με μίνια) να γίνει Βασίλισσα της Πρωινής Ζώνης.


Πριν πέσει στο στριπτίζ, please δώστε πίσω το θρόνο στη Βασίλισσα!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...