Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Όπου γάμος και χαρά, η Κατίνα... τελευταία!

Έχω απογοητευτεί πραγματικά! Κάθομαι και σκέφτομαι τα προσόντα που πρέπε να έχει η σωστή Κατίνα και βρίσκω ότι είμαι μίλια μακρυά από το να πετύχω τον στόχο μου.

Σήμερα που λες παντρεύτηκε και η Χριστίνα Λαμπίρη και θα δεις πως ο άνωθι συλλογισμος μου επιβεβαίωνεται. Η Χριστίνα ντυμένη με λευκό νυφικό με μπρονζέ λεπτομέρειες , την έβαλε την κουλούρα στο εκκλησάκι Αγίου Βασιλείου στο Πικέρμι, με τον Κοινοτάρχη Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλο. Εκεί βρισκόταν και η κάμερα του Star (όχι που θα έχανε) που τέτοια ανάκριση σε νύφη δεν έχουν ματακάνει. Μέχρι και επιστροφή με ακουστικό ήθελαν να της βάλουν, αλλά το γαλαζοπράσινο μάτι της Λαμπίρη άστραψε ακαριαία και η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε πάραυτα.

Να ζήσουν τα παιδιά, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι το εξής: η Χριστίνα ως μεγάλη Κατίνα της τιβί έχει βάλει δύο νυφικά ήδη. Η Τατιάνα, η μεγαλύτερη Κατίνα, το ίδιο και μάλιστα ο δεύτερος γάμοςέγινε και με νυφικό μίνι.Οπότε για να γίνεις μεγάλη κουτσομπολα και τρανό αστέρι, απαιτούνται δύο γάμοι, ο ένας οπωσδήποτε ον καμερα! Άντε και στα δικά μας!!!

Υστερόγραφο: σε αντίθεση με εμάς τις κουτσομπολες, οι του σοβαρού ρεπερτορίου και δημοσιογραφίας, βλέπε Αντώνης Στόϊτερ και Δήμητρα Αιγινίτη, κάνουν κρυφό αρραβώνα και έπειτα κρυφό γάμο. Τα παιδιά έγιναν αντρόγυνο στον Άγιο Στέφανο ανήμερα τα Χριστούγεννα. Να ζήσουν αλλά ας το προσέξουν. Παιδί στα κρυφά δεν θα μπορέσουν να κάνουν.

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

2010 ευχες σε ολους

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...