Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

O Bαλάντης θυμήθηκε πως είναι ΠΑΤΕΡΑΣ


Eίχα κάποτε ένα κολλητό που είχε πόρωση με τον τραγουδιστή Βαλάντη. Ε, όσο έχω εγώ σήμερα κολλητό ή έστω φίλο τον εν λόγω τύπο, άλλο τόσο θυμάται ο Βαλάντης ότι είναι πατέρας σήμερα!

Τους λόγους για τους οποίους δεν ο κολλητός είναι άφαντος τους ξέρει μόνο ο ίδιος. Τους λόγους για τους οποίους θεωρώ το Βαλάντη πατέρα κάκιστης ποιότητας, θα στους εξηγήσω παρακάτω:

Ο Βαλάντης που κάποτε μεσουρανούσε στις πίστες, και αφού αρραβωνιάστηκε αρκετές, φρόντισε να αφήσει έγκυο την επίσης τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου. Το ζευγάρι ήτο ερωτευμένο φουλ, μέχρι που έφτασε ο 7 - 8ος μήνας αν θυμάμαι καλά της εγκυμοσύνης της Έλενας, που επήλθε ψυχρα. Η Έλενα γέννησε, το παιδί ξεπετάχτηκε, αλλά όποτε έκανε κουβέντα για γάμο στο Βαλάντη, απάντηση δεν έπαιρνε. Ωσπου ένα χειμωνιάτικο πρωί, ο Βαλάντης την έκανε γυριστί. Τα μετέπειτα γεγονότα γνωστά: ένα διαζύγιο, εκατέρωθεν αλληλοκατηγορίες, κυρίως βέβαια από την πλευρά της Γκρέκου, μετά ο Βαλάντης παντρεύτηκε μια Κατερίνα δικηγόρο και η Γκρέκου 9που έμαθε για τον γάμο του Βαλάντη από τις τηλεοράσεις) συνέχισε την καριέρα και τη ζωή της (στο ενδιάμεσο της έφαγαν τον μετέπειτα αγαπημένο, μαγαζάτορα στο κέντρο που εμφανιζόταν)...

Το νέο επεισόδιο στη σχέση της Γκρέκου με το Βαλάντη, το άνοιξε ο τραγουδιστής, που μετά από κάτι χρόνια θυμήθηκε ότι είναι πατέρας και ότι η Γκρέκου δεν κάνει για μάνα του παιδιού του.

Μιλώντας στην εκπομπή TV Weekend, ο τραγουδιστής που δεν έχει ούτε πλούσια χαίτη όπως παλιά, ούτε δακτυλίδια πολλά, από μούσι... έχει ακόμα μπόλικο. Ο Βαλάντης ανέφερε στην εκπομπή ότι ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά της Γκρέκου γιατί όπως λέει, ούτε σωστή ητέρα τη θεωρεί, ούτε θέλει να συνεχίσει η εν λόγω κυρία, (όπως την αποκάλεσε) να συνεχίσει να έχει την επιμέλεια του γιου του.

Ο Βαλάντης κατηγόρησε τη Γκρέκου ότι ούτε λίγο ουτε πολύ κάνει καριέρα αλλά το παιδί τους το έχει παρατημένο στη Θεσσαλονίκη, στους γονείς της, στο πλάι του άρρωστου παππού του παιδιού και πατέρα της τραγουδίστριας.

Εγω θα ρωτήσω:
Κύριε Χρυσοβαλάντη,
1. Θα θέλατε το παιδί σας να το μεγαλώνουν νταντάδες στην Αθήνα, εφόσον η Γκρέκου δουλεύει νύχτα για να βγάλει το μεροκάματο, και εφόσον εσείς δεν έχετε χρήματα για διατροφή;;;;

2. Έχετε χρήματα για να μεγαλώσετε σωστά το παιδί με τη νέα σας σύζυγο αλλά δεν έχετε χρήματα για να δώσετε τη διατροφή στη Γκρέκου;

3. Θημηθήκατε μετά από χρόνια και ζαμάνια ότι η κυρία Γκρέκου δεν είναι καλή μητέρα και πρότυπο για το γιο που εσείς παρατήσατε πρώτος;;;

4. Θέλατε λίγη δημοσιότητα και γι' αυτό θυμηθήκατε πως έχετε ένα παιδί;;;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: το αν η Γκρέκου είναι καλή μητέρα δεν μπορώ να το κρίνω. Το αν ο Βαλάντης θυμήθηκε ότι είναι πατέρας πολύ αργά, μπορώ να το πω με βεβαιότητα!!!!!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...