Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Η Ναταλία ήθελε αλλά τελικά δεν μπορεί


Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του yupi η Ναταλία Γερμανού είπε το μεγάλο "όχι" και δεν θα είναι αυτή η παρουσιάστρια της Eurovision 2010 στο Όσλο. Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε γιατί στην ΕΡΤ κάνουν οντισιόν.

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι τι θα κάνει το Ναταλάκι τις τουαλέτες που σίγουρα είχε ράψει ήδη για τη βραδιά της Eurovision, γιατί αν είχες ακούσει τις τελευταίες 50 εκπομπές της στο Sfaira 102,2 , η Ναταλία όλο το ταξίδι στο Όσλο σκεφτόταν και όλο γί' αυτό μίλαγε.

Τι εγινε όμως και δεν θα δούμε τη Γερμανού να παρουσιάζει τη φετινή Γιουροβίζιον. Ο κολλητός της Νίκος Γεωργιάδης, ανναφέρει στο δημοσίευμά του ότι η Ναταλία ΄δεν μπορούσε λόγω προγράμματος. Γιατί ναι μεν είχε γίνει μια αρχική συμφωνία με τον Τζώνη Καλημέρη αλλά τελικά το πρόγραμμα άλλαξε. Αρχικά, είχε συμφωνηθεί πως η Γερμανού θα χρειαστεί να βρίσκεται στο Όσλο για μια εβδομάδα. Έτσι απλά θα απουσίαζε για ένα Σαββατοκύριακο από το "Μες την Καλή Χαρά".

Μάλιστα, στο τελευταίο Gossip Night, ο Γεωργιάδης είχε προτείνει να βγει με λινκ από το Όσλο για να αυξήσει και τις θεαματικότητες.

Έπειτα, η Ναταλία ενημερώθηκε πως η διαμονή της στο Όσλο θα έπρεπε να φτάσει τις δύο εβδομάδες υποχρεωτικά. Έτσι, το Ναταλάκι αποφίσισε να αρνηθεί αφού με το ραδιοφωνικό σταθμό Sfaira θα τα κανόνιζε κουτσά στραβά, αλλά παρότι Γερμανού, τους Γερμανούς του Άλφα, δύσκολα θα τους κατάφερνε. Δύο Σαββατοκύριακα χωρίς εκείνη στο τιμόνι του Μες την Καλή Χαρά και αναμονή στα γυρίσματα του Chart Show, δύσκολα θα το ανέχονταν οι υπεύθυνοι του καναλιού!

Οπότε, άντε να δούμε ποιά θα μας φορτώσουν φέτος που αποφάσισαν να αφήσουν τα δίδυμα στην άκρη!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...