Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

1 γάμος, 1 αρραβώνας και 1 διαζύγιο Στο Άψε Σβήσε


Ο ΓΑΜΟΣ ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ: την είδηση για το γάμο της Χριστίνας Λαμπίρη με τον Κοινοτάρχη Πικερμίου Θόδωρο Αδαμόπουλο την άκουσα με την τσίμπλα στο μάτι από την Πρωινή Μελέτη, που καιρό είχε να κάνει αποκλειστικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει κοντρίτσα μεταξύ Λαμπίρης και Μελέτη, αλλά τέτοια ειρωνία για το γάμο πατ κιουτ της Χριστίνας, καιρό είχα να δω από την υποτίθεται γλυκιά Ελεονώρα. Και να σου πω την αλήθεια, συμμερίζομαι πλήρως την δυσπιστία με την οποία αντιμετώπισε το επικείμενο γάμο της Λαμπίρη η Νονόρα. Τι εννοώ: η Λαμπίρη διατηρούσε όπως θυμάσαι χρόνια δεσμό με τον παπαράτσι Μανώλη Μαυρομουστακάκη και τότε που ήταν ζευγάρι οι δυο τους μας είχε πρήξει ότι δεν θέλει να κάνει δεύτερο γάμο και το δοκίμασε και δεν της άρεσε την πρώτη φορά.

Τώρα, μετά από λίγους μήνες σχέση με τον Αδαμόπουλο, σκάει προταση γάμου στα γενέθλια της Λαμπίρη στις 3 Δεκέμβρη και σου λέει 27 Δεκέμβρη (δύο μέρες μετά τη γιορτή της παρουισάστριας - κάτι παίζει με γενέθλια γιορτές Λαμπίρη) θα γίνει και ο γάμος.

Χριστίνα πλάκα μας κάνεις; Πες ότι το τεκνό (Μαυρομουστακάκης) δεν έκανε ποτέ πρόταση και περίμενες εσύ πως και πως, και τώρα που ο πιο σιτεμένος Κοινοτάρχης είπε να σε ντύσει νυφούλα, έσπευσες να τον καπαρώσεις πριν αλλάξει γνώμη!


Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ: Αχ αυτό το STAR, το έκανε το θαύμα του και πάλι και με ένα βίντεο φωτιά από μπουζουξιδικο της Συμπρωτεύουσας αποκάλυψε σούπερ αρραβώνα. Η Εύη Βατίδου μετά από επίθεση δεκάδων δίσκων με γαρύφαλλα από το συνοδό της και έμπορο διαμαντιών, φαίνετια πως ξέχασε για τα καλά τον πρώτο σύζυγο Αλέξη Κούγια και άνοιξε πανιά για δεύτερο γάμο.

Στα πλάνα που ήρθαν στο φως της επικαιρότητας, η Εύη έδειχνε πολύ διαχυτική με τον άνδρα που την έραινε με άνθη ενώ δεν δίστασε να του δώσει ένα φιλί στο μάγουλο και εκείνος να τη φιλήσει στο ώμο. Πάντως το περιβάλλον και η ίδια η Βτίδου αναφέρουν ότι η σχέση με τον επιχειρηματία Αζίζ είναι καθαρά επαγγελματική. Η Εύη και ο Αζίζ δεν έχουν κάτι παραπάνω απο μια ζεστή φιλία. Ο Σύριος έμπορος διαμαντιών έχει την επιχείρησή του στη Θεσσαλονίκη και γνωρίστηκε με την Εύη πριν από αρκετό καιρό. Αμέσως έκανε πρόταση στην Ευη να πρωταγωνιστήσει στη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου κοσμημάτων που διατηρεί με την επωνυμία AND. Πάντως, ο πίσω από τις λέξεις, Αλέξης, με το που είδε τα πλάνα του Star ήρθε και φούντωσε. Ειδικά το σημείο όπου ο αοιδός Χρυσοχοίδης λέει στη Βατίδου: "μην κάνεις τέτοια (φιλιά αγκαλιές στον Αζίζ) και μας δει κανάς Κούγιας", μάλλον έκαναν τον κουλ Αλέξη να αφηνιάσει. Εύη, βγάλε τακούνι! Ο Κούγιας επιστρέφει δρυμίτερος!


To ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ: Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η Νάντια Ζαγκλή και ο Τούρκος επιχειρηματίας Σελίμ αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά. Τα παιδιά που βλέπεις και στην φωτό γνωρίστηκαν στο ελληνοτουρκικό Survivor πριν από 3μιση χρόνια περίπου και μετά το παιχνίδι συγκατοίκησαν, έκαναν το Αθήνα - Άγκυρα ψωμοτύρι, παντ΄ρεύτηκαν πέρσι το Δεκέμβρη, για να παραμείνουν παντρεμένοι για λιγότερο από ένα χρόνο. Το πατ κιουτ διαζύγιο

Όπως υποστηρίζει η «Espresso», η σχέση του ζευγαριού ήταν αρμονική μέχρι και πριν από δύο μήνες. Μόλις όμως μπήκε το φθινόπωρο, ξεκίνησαν οι καβγάδες (αυτός είχε δουλειές στην Τουρκία, η Νάντια βρέθηκε εκτός tv, ενώ πέρσι ήτνα συμπαρουσιάστρια του Βασίλη Δρυμούση) ενώ όσο περνούσαν οι μέρες γίνονταν όλο και πιο έντονοι. Τότε ένιωσαν και οι δύο ότι η σχέση τους έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και πρέπει να χωρίσουν. Έτσι, παρακολουθήσαμε ακόμα μια ελληνοτουρκική σχέση, ακόμα μια αγάπη χωρίς σύνορα, να χάνεται στις υφαλοκρηπίδες και στις γκρίζες ζώνες (βλέπε και γάμος και διαζύγιο Γιώργου Σεϊταρίδη με την τουρκάλα Τουχτσέ Καζάζ).

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...