Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

Οι νταήδες Ψωμόπουλος - Πώρος και ο καυγάς με τον αρραβωνιάρη της Καλομοίρας


Μια βραδιά στο Villa Mercedes μπορεί να είναι διασκεδαστική, ξέφρενη ή απλά να κινδινεύσεις να φύγεις από εκεί με μαύρο μάτι από σπόντα. Γιατί σε ένα μαγαζί που μέσα σε ένα βράδυ φιλοξένησε από την Τζούλια Αλεξανδράτου μέχρι και το Γιώργο Λιάγκα, πολλά ήταν αυτά που έγιναν. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.


Κάποτε στην Αμερική, η Καλομοίρα είχε μια φωτογράφηση στον οικο μοδας της JLο. Φωτογράφος της συγκεκριμένης δουλειάς ήταν ο γνωστός σε Ελλάδα και Αμερική Σπύρος Πώρος, ενώ την Καλομοίρα συνόδευε και ο αγαπημένος της Γιώργος. Τότε, οι δύο άντρες δεν τα είχαν βρει σε σχέσει με το κόνσεπτ της φωτογράφισης και παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Πάει αυτό, περνάνε δύο χρόνια και ερχόμαστε στο σήμερα (ή στο προχτές καλύτερα).


Πριν μερικές νύχτες, είχε πάρτυ γενεθλίων στο Villa ο μακιγιέρ και κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του yupi.gr (http://www.yupi.gr/gossip/c14636/Kalomoira.html) και του Νίκου Γεωργιάδη, καλεσμένη του μακιγιερ ήταν η αφρόκρεμα της ελληνικήε σόου μπιζ, μεταξύ τους και η Καλομοίρα με το Γιώργο της.


Κάποια στιγμή στο μαγαζί έσκασαν μύτη ο Ψωμόπουλος με τη αγαπημένη του Τζούλια Αλεξανδράτου για να έρθει να τους κάνει παρέα λίγη ώρα αργότερα ο κολλητός του Χρήστου, Σπύρος Πώρος.


Για άγνωστους λόγους, ο νταής Ψωμόπουλος κατευθύνθηκε προς τη μεριά που είχε μεταφερθεί η παρέα του Γιαννέτου στο χώρο του κλαμπ και πήγε να λάβει το λόγο από τον αρραβωνιαστικό της Καλομοίρας (για το παλιό περιστατικό) επειδή μάλλον στην παρέα του, όποιος κολλητός έχει προβλημα με κάποιον, βάζει τον Ψωμόπουλο να βγάλει το φίδι από την τρύπα.


Σου πα, μου πες, (μεταξύ Ψωμόπουλου, Καλομοίρας και Γιώργου) προκλήθηκε αναστάτωση, στον πανικόπροστέθηκε και ο Σπύρος Πώρος και παραλίγο να πέσουν κορμιά, τραπέζια και για να μην στα πολυλογώ έγινε το τζέτζελο του αιώνα.


Φυσικά, και η Ναταλία Γερμανού από την εκπομπη της στο Σφαίρα και ο Γεωργιάδης προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την ένταση του περιστατικού. Πάντως, θαμώνες του μαγαζιού, επιμένουν ότι τα βλέμματα και οι κουβέντες που αντάλλαξαν οι νταήδες ήταν φωτιά, παραλίγο να πέσουν και μερικές ψιλές και το περιστατικό διεκόπει με την επέμβαση ανθρώπων του μαγαζιού αλλά και των ψυχραιμότερων απ΄τους καλεσμένους του Γιαννέτου (Λιάγκας, Μαραντίνης).


Εγώ θα το εξομολογηθώ, από τον Ψωμόπουλο ε τέτοια περιμένεις, ο Πώρος δεν έχει τη φήμη του ήσυχου και καλού παιδιού. Αυτός ο Γιώργος - αρραβωνιάρης Καλομοίρας που τον βρήκε τέτοιο τσαμπουκά; Και ότι θα έβλεπα αγόρια να σφάζονται στην ποδιά της Πενταγιώτισσας Καλομοίρας και να μου το λεγες πριν χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!
0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...