Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Ελένη bye -bye τραγουδά ο Μεγακλής Βιντιάδης


Το αν οι κρέμα που διαφημίζει η Ελένη Μενεγάκη για το πρόσωπο κάνει δουλειά, πιστεύω ότι θα το μάθουμε αύριο. Κι αυτό γιατί εκεί θα δούμε αν η δημοσιοποίηση της παραίτησης του σκηθέτη του Καφέ με την Ελένη, άφησε κανένα κουσούρι εγκεφαλικού επεισοδίου στο μουτράκι της Ωραίας Ελένης.

Που λες, ο Μεγακλής Βιντιάδης, που υπήρξε επί 4 χρόνια σκηνοθέτης του Καφέ της Μενεγάκη, δήλωσε παραίτηση και θα παραμείνει στο πρωινάδικο μέχρι την 31η του Δεκέμβρη.


Την πληροφορία αυτή μετέδωσε η Νανά Παλαιτσάκη στην εκπομπή «TVWeekend» του Alter, επισημαίνοντας ότι αυτή υποβλήθηκε προ μηνός, ωστόσο συνέχισε να σκηνοθετεί την εκπομπή αν και τελούσε υπό παραίτηση.


Σύμφωνα με την Παλαιτσάκη ακόμα ένας συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα της πρωινής εκπομπής του Alpha οσονούπω.


Ένα ξέρω, αυτό το 2009 ξεκίνησε καλά για την Ωραία Ελένη, αλλά θα τελειώσει με πόνο. Μετά τις τηλεθεάσεις που πέφτουν πιο χαμηλά πιο χαμηλά (αφήνοντάς την κάποιες φορές και τέταρτη μετά την Πόπη Τσαπανίδου και τους Πεντάμορφους του Μέγκα), μετά τους τηλεκριτικούς που της τα χώνουν, μετά τους πρώην φίλους και καλεσμένους που της την λένε (βλέπε Ζχαράτος και Βάνα Μπάρμπα), τώρα δέχεται ακόμα ένα πλήγμα με την παράιτηση Βιντιάδη.


Πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθει το τέταρτο παιδί της Ελένης!


Μην σκάς πάντως για το τι θα απογίνει ο Μεγακλής. Αν θυμάμαι καλά κάνει ακόμα τη σκηνοθεσία του Πάμε Πακέτο με την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...