Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Η Αγία Άντζελα παραδέχεται την απόπειρα αυτοκτονιας


Αυτό κι αν ήταν αποκλεστικ'ο για την εκπομπή TV Weekend και τη Σταματινα Τσιμτσιλή που καταφερε να μπει στο μάτι της Σκορδά, Λόη, Μελέτη, Λαμπίρης και πάει λέγοντας. Γιατί δεν είναι λίγο πράγμα να έχεις την λαίδη Άντζελα Δημητρίου να παραδέχεται ότι ότι η κόρη της, Όλγα -Όλια δεν μπήκε στο νοσοκομείο εξαιτίας δηλητηρίασης απο θαλασσινα.

Η Λαίδη άνοιξε την καρδιά της σαν το μαρούλι και δήλωσε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής ότι η κόρη της ούτε λίγο ούτε πολύ εκανε μια ωραιότατη απόπειρα αυτοκτονίας. Η ίδια έριξε το λάθος στον εαυτό της και στο ότι έβγαλε την Όλγα πολύ νωρίς στο επάγγελμα του τραγουδιού.

"Την έβγαλα στη δουλειά νωρίς και ήταν λάθος μου, το παιδί μου πιέστηκε πολύ και έκανε όσα έκανε... Φέραμε το γιατρό στο σπίτι, σπάσαμε την πόρτακαι ευτυχώς την προλάβαμε προτου χάσει τις αισθήσεις της", εξομολογήθηκε η Λαίδη. Αν θυμάμαι καλά, πριν ένα χρόνο, που ξεκινούσα τις κατινιές στο μπλογκ τούτο, η Λαίδη έτρεχε να μαζέψει ένα άλλο παραστράτημα της Όλγας. Αν θυμάσαι, σε εμφάνισή της στον Αρναούτογλου, η Δημητρίου είχε μιλήσει για μια ολίγον εγκυμοσύνη της Όλιας που η μαμά Άντζελα φρόντισε να τακτοποιήσει. Τι να πεις αμαρτιές γονέων... παιδεύουσι ψυχιάτρους. Γιατί στην ίδια εκπομπή έκανε δηλώσεις και ο Δημήτρης Σούρας, που κουράρει μάνα και κόρη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της μικρότερης.
"Προσπάθησα να καταλάβω και τις δυο γυναίκες, και την Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα. Να καταλάβω τον ψυχικό τους κόσμο. Υπήρχε μια ανταγωνιστική σχέση ανάμεσά τους, μάνας κόρη” αποκάλυψε ο ψυχολόγος τους, Δημήτρης Σούρας για να συμπληρώσει΄πως η Άντζελα είναι μια καταπληκτική γυναίκα που πρόσφερε πολλά στην κόρη της και αδίκως κατηγορεί τον εαυτό της για την σχέση που έχουν.
Το καλό της υπόθεσης είναι οτι η Λαίδη τα ξαναβρήκε με το γιο της που έσπευσε να συνδράμει στο δράμα μάνας και κόρης. Το άλλο καλό, είναι πως η Άντζελα, μετά την περιπέτεια αυτή, μπήκε στο πνεύμα των εορτών και έγινε Αγία. Έβαλε το δηλητήριο στο βαζάκι, και μόνο μέλι έσταζε το στόμα της, τόσο για το Βασίλειο Κωστέτσο που αποκάλεσε καλο σχεδιαστή, όσο και για τη Τζούλια Αλεξανδράτου που αποκάλεσε Καλό κορίτσι!!!
Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Η Λαίδη εμφανίστηκε με σπασμένο χέρι. Όπως αποκάλυψε, προσπαθεί να αλλάξει λίγο τη διακόσμηση στο σπίτι για να γίνει πιο ευχάριστη για την Όλγα. Κατά τη μεταφορά κάποιων μικροεπίπλων, δυστυχώς πλάκωσε το χεράκι της και το ψιλοέσπασε. Από ατυχία σε ατυχία βρε Λαίδη μου. Και ποιος /ποιά να πω ότι σας καταράστηκε με τόσα ανοιχτά μετωπα που ανοίξατε τώρα τελευταία. Η Τζούλια θα ναι να το δεις. Θα κάνει βουντού με κουκλίτσες στην Λαίδη!!!

ΤΟ ΚΟΥΛΟ: Στην εκπομπή "TV Weekend" η Λαίδη αποκάλυψε ότι μαζί με το σύζυγό της, Γιώργο Τρούπη, έχουν αποφασίσει να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι απο αφρική μεριά... Και αναρωτιέμαι: αν χωρίσουν για 3690 φορά, ποιός θα το κρατήσει το έρμο το κοριτσάκι;;; Τόσο εύκολες είναι οι υιοθεσίες στην χώρα μας; Τρέμα Μαντόνα και Αντζελίνα, έρχεται η Άντζελα!!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Τα ειρωνικα σχολια για ευαισθητα ζητηματα, οπως ειναι αυτο της υγειας κ της αυτοκτονιας, ειναι ασχημα....σε οποιον ανθρωπο κ αν αναφερονται, κ καλυτερα να αποφευγονται...

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ola τα παιδια των διασημων ειναι δυστυχισμενα
παντα κατω απο την λαμψη των γονιων τους
πχΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...