Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Eurovision Όσλο 2010: οι υποψηφιότητες και η παρουσιάστρια


Καλή μας φετινή Eurovision. Είπαμε να κάνουμε το μεγιά, αφού φτάνουμε σιγά σιγά στη νέα χρονιά και πολύ σύντομα θα κληθούμε να διαλέξουμε τον εκπρόσωπό μας για το πανηγυράκι.
Αγαπημένε μου αναγνώστη, μην περιμένεις γκλαμουριές φέτος, πάνε οι εποχές Βίσση και Παπαρίζου στη Eurovison. Επιστρέφουμε σε επιλογές τύπου Ρακιντζή και συγκροτήματος Θάλασσα, κοινώς, μας βλέπω να φιγουράρουμε φέτος στις τελευταίες θέσεις.
Οι δισκογραφικές εταιρείες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους παρουσιάζοντας τους καλλιτέχνες που θέλουν να προωθήσουν για τον Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό και έτσι καταλήξαμε σε 6 προτάσεις:

Κατερίνα Αυγουστάκη - MINOS EMI: Η τραγουδίστρια με τις Ελληνοβελγικές καταβολές, ήταν νικήτρια του Super Idol το 2005 στο Βέλγιο και μετράει δεκάδες hit tracks σε Πολωνία, Βουλγαρία και Βέλγιο.
Δέσποινα Ricci - MINOS EMI: πιτσιρίκα με γαλοελληνική καταγωγη, εξίσου άγνωστη στο ελληνικό κοινό με την Αυγουστάκη.

Μέλισσες - Universal: Το νεανικό συγκρότημα μας έχει συστηθεί με το τραγούδι "Κρυφά", έχει πέντε μέλη μπουμπούκια και αναμένεται να πείσει τα πιο νεανικά κοινά.

Emigre - Universal: Ακομα ένα συγκρότημα με δισκογραφική και σκηνική παρουσία και συνεργασία με πολλούς γνωστούς έλληνες καλλιτέχνες όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ελευθερία Ελευθερίου - Sony: Η νεαρή Ελευθερία είναι κύπρία και έτυχε να είναι διαγωνιζόμενη στο X - Factor!

Second Skin - MINOS EMI: Η τελευταία συμμετοχή και πάλι από την MINOS, είναι ένα ντουέτο με ανατρεπτικό ήχο. Το ντουέτο αποτελούν η Sunny Μπαλτζή και η Iωάννα Μεταξά

Όσο για την παρουσιάστρια, η πρόταση έγινε στην Ναταλία Γερμανού και όλα δείχουν ότι τελικά θα την δεχτεί. Ευτυχώς και μια παρουσιάστρια που έχει γνώσης μουσικής, αφού για μουσικό διαγωνισμό μιλάμε.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...