Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ευαγγελάτος - ANT1 = Σημειώσατε τέλος!

Tα πε η Ντέπυ Γκολεμά στην Real News το Σαββατοκύριακο που πέρασε (Νέα σελίδα γυρίζει το δελτίο του ΑΝΤ1. Μόλις πέντε μήνες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δημοσιογράφου που συνοδεύτηκε από πανηγυρική ανακοίνωση, οι δρόμοι του σταθμού με τον Νίκο Ευαγγελάτο χωρίζουν.Η συνεργασία λήγει κοινή συναινέσει και κατόπιν διαπραγματεύσεων που όρισαν το ύψος της αποζημίωσης σε κοινά αποδεκτή βάση για τις δύο πλευρές.Η αλλαγή φρουράς στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι θέμα ημερών, ενδέχεται να γίνει τη Δευτέρα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα αναλάβει τα δελτία από Δευτέρα έως Παρασκευή στη θέση του Νίκου Ευαγγελάτου.)

Kαι για για όσους δεν πίστεψαν τη Γκολεμά, ήρθε η σημερινή ημέρα και το διαζύγιο Ευαγγελάτου - ANT1 είναι πλέον επίσημο. Ο Νίκος έχασε την τηλεοπτική του στέγη και του έμεινε το νέο ειδησεαγραφικό για να έχει με κάτι να παίζει.

Εγώ, φαντάζομαι πως κάποια θα τρίβει τα χέρια της τώρα που μιλάμε. Όχι δεν είναι η αγαπημένη τουΤάτι που θα χάσει τον αντρούλη από το τηλεοπτικό της πλευρό. Αλλά η Έλλη Στάη, που αν θυμάσαι έφυγε κακήν κακώς και από το Δελτίο Ειδήσεων αλλά και από το κανάλι του Αμαρουσίου εξαιτίας του Νικόλα! Σύμπτωση, ξεσύμπτωση, η γιαγιά μου μου έλεγε, να μην ρίξεις άνθρωπο από την καρέκλα του, γιατί κάποιος θα πριονίσει με τον ίδιο τρόπο και την δικιά σου καρέκλα.
ΚΑΙ να που η γιαγια βγήκε αληθινή...

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...