Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Η ζωή της Άλλης, όπως λέμε Candy Candy



Aποφάσισα να ανακαλύψω, γιατί αυτή η καθημερινή σειρά του Mega, "Η ζωή της Άλλης", κάνει 50% στις τηλεθεάσεις της AGB. Δεν χρειάζεται και να το σκεφτείς και πολύ αγαπημένε μου αναγνώστη, τα πράγματα είναι φως φανάρι, κι ας δεις μονάχα ένα επιεσόδιο.

Γιατί μέσα στη μία ώρα που διαρκεί το επεισόδιο, θα ακούσεις 500 φορές τη λέξη ίδρυμα. Θα δεις και μια πονεμένη αθώα ξανθομαλλούσα στο περίπου κοπέλα που τυρρανιέται και μια άλλη μαυρομάλλα που ζει πλουσιοπάροχα, μια τρίτη κυρία που κάνει τη ζωή όλων πιο δύσκολη, και φυσικό τον πρίγκηπα του παραμυθιού. Λογικό να θυμηθείς την Κάντυ - Κάντυ , τη σειρά κινουμένων σχεδίων των παιδικών σου χρόνων.


Και ναι, αν σου άρεσε λίγο η Κάντυ, θα ταυτιστείς και με ήρωες και με τη σειρά. Τώρα, αν είσαι πολύ μικρός ή μικρή και δεν ξέρεις την Κάντυ, τη φίλη της Άννυ, τον πρίγκηπα Άντονι, ε εγώ είμαι πολύ μεγάλη, τι να πω! Στη γριά συγχωρούνται όλα!!!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Πορωμένος με τη Ζωή της Άλλης είπε...

Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις αφήσει επισόδειο για επισόδειο χωρίς να το έχεις παρακολουθήσει από την αρχή μέχρι το τέλος. Και επειδή φαίνεσαι άτομο εξαρτημένο, σου συνιστώ πως εάν χάσεις έστω και ένα επεισόδιο και δεν προλάβεις να το δεις ούτε την επόμενη μέρα το μεσημέρι, σου προτείνω να μπεις στο greekmovies.

υγ: ναι, εκεί θα βρεις κι εμένα σίγουρα να λιώνω.

Ανώνυμος είπε...

hahaha k mena...::P:P

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...