Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Οι γείτονες κυνηγούν τον Εxtreme Σόμμερ για το καμμένο μαγαζί


Μπορεί την περσινή σεζόν να τα έβαλε με καυτή λάβα, φίδια, καρχαρίες, πάντως με τους γείτονές του ο Κώστας Εξτρίμ Σόμμερ, καθαρή δεν θα τη βγάλει.


Πριν λίγες μέρες είδε το μαγαζί - εστιατόριο και ψιλομπαρ που διατηρούσε στη Γλύφάδα να τυλίγεται στις φλόγες. Δηλαδή δεν το είδε ακριβώς. Τα πράγματα έχουν ως εξής:


Ήταν 04:00 τα ξημερώματα, όταν κάποιοι άφησαν μπιτονάκια με βενζίνη εντός του καταστήματος και αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες το ισόγειο και ο 1ος όροφος της καφετέριας "Oxygen". Παρόλο που η πυροσβεστική έφτανε αμέσως, με έξι οχήματα συνολικά. Δυστυχώς όμοως το κακό είχε γίνει και παραλίγο να κινδυνεύσουν τα διαμερίσματα όλης της πολυκατοικίας πάνω από το μαγαζί του Σόμμερ.


Η τραγελαφική ιστορία ξεκινά από τη στιγμή που ο Σόμμερ μαθαίνει τα δυσάρεστα και σπεύσει στο Oxygen. Εκεί δεν προλαβαίνει να πλησιάσει και βλέπει τους γείτονες εξαγριωμένους και με προθέσεις λιτζαρίσματος να τον ζυγώνουν επικίνδυνα. Όπως φάίνεται ο Κώστας δεν τα είχε και πολύ καλά με τους γείτονες, που είχαν κάνει καταγγελίες και επέμεναν να μεταφερθεί η καφετέρια από το σημείο, λόγω έλλειψης επαρκών μέτρων ασφαλείας. Κάποιοι από τους γείτονες ζητούν και αποζημίωση για τις υλικές ζημιές που υπέστησαν στα σπίτια ή τις βεράντες τους.


Όσο για την καφετέρια; Η πυρκαγιά είναι έργο εμπρηστών,και τη διελεύκανση ανέλαβε η αστυνομία. Κατά τα άλλα, ο Εξτριμ Σόμμερ κλαίει τα λεφτά που έριξε πριν από ένα μήνα για την ανακαίνιση του μαγαζιού και φυσικά την μαύρη τύχη του!!!

Χωρίς διεθνή καριέρα, χωρίς εκπομπή, χωρίς ρόλο σε ταινία, χωρίς Ζενίλντα, και τώρα χωρίς μαγαζί και με τους γείνοες να τουν κυνηγούν, μάλλον εύχεται να έρθει το 2010 όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

ποιος εβαλε την φωτια και για πιο λογω ΚΩΣΤΑΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...