Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Kαλή χρονιά και καλά μας φτυαρισματα


Βρε τι κάνετε;; Καλή μας χρονιά! Είπα μέρες αγάπης που ήταν να μην φτυαρίσω, μην με κάψει και ο Θεός!!Θα κάνω ένα ρεπό ακόμα στα Θεοφάνεια, με την ελπίδα να πάρω τη φώτηση που μου λείπει...Λοιπόν, η Κατίνα είναι εδώ (και λίγο στας Πάτρας -και κατινα και πατρινιά- τρελός συνδιασμός)και έχει πάρει το ροζ φτυαράκι της αναχείρας. Ξεκινάμε λοιπόν:

Με το δεξί δεν μπήκε η χρονια στο λατρεμένο Σάκη Ρουβά: ή ο Θεοφάνους ο κακιασμένος ή ο Μουρατίδης ο ζηλιάρης τον έφαγαν τον λατρεμένο Σάκη χτες Πρωτοχρονιάτικα. Που λες ο Σάκης βγήκε στη σκηνή του S club και με το που έκλεισε μόλις 20 λεπτά επί σκηνής, έφυγε άρον άρον για το νοσοκομείο. Οι πληροφορίες λένε πως ο Σάκης υπέφερε από έντονο πόνο στην κοιλίτσα και πολύ στεναχωρήθηκε που άφησε μπουκάλα τους θαυμαστές που έλεγαν να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά μαζί του. Αμέσως μόλις αισθάνθηκε καλύτερα, ο Ρουβάς έστειλε μηνυματάκι στο Twitter γραφοντας χαρακτηριστικά και πάντα στα αγγλικά:

"I’m sorry that i spoiled the night for some of you... Already feeling better and looking forward to make up on tonight's show!!! love, Sakis","I’m so disappointed that i had to leave stage last night for the first time after 20 years!!!"

...τουτέστιν και ελληνιστι: συγνώμη που χάλασα τη βραδιά για κάποιους από εσάς. Αισθάνομαι ήδη καλύτερα και περιμένω να σας δω στο σημερινό σόου. Λυπάμαι που αναγκάστηκα να αφήσω τη σκηνή χτες βράδυ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια".

Με το δεξί δεν μπήκε η χρονιά στην Άντζελα Δημητρίου: τόσες φορές που την είδα να ξεκατινιάζεται στον τηλεοπτικό αέρα με την κόρη Όλια, σκέφτηκα να την πάρω να με βοηθά στο μπλογκ. Ή αυτήν ή την Όλια- Όλγα, αυτό το πονεμένο παιδί διάσημης μητέρας. Και επειδή με κράζετε που κράζω την Όλγα, πάρτε το σε βίντεο το απόσπασμα της εκπομπής με τις αλληλοκατηγορίες μάνας και κόρης για τα προσωπικά τους. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά ανέλαβε και η Τατιάνα τον ρόλο διαιτητή χριστουγεννιάτικα:




Δεν μπήκε με το δεξί η χρονιά για το Βασίλειο Κωστέτσο: ο σχεδιαστής, αφού πήγε στο S club για να θαυμάσει το Σάκη Ρουβά και έμεινε μπουκάλα, μάζεψε την απογοήτευσή του και κατευθύνθηκε προς άλλο μπουζούκι της Λεωφόρου Συγγρού. Εκεί οι πρώτες φήμες μιλούν για ξυλοδαρμό που υπέστη ο σχεδιαστής από άτομο που όπως φαίνεται το γνώριζε... περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα...

Για να μην το ξεχάσω, μου άρεσε πολύ και η τηλεανασκόπηση του 2009 από το αγαπημένο ourgreektv.blogspot.com.Δες το και δεν θα χάσεις:


0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...