Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Η Ελεονώρα κάνει εκπομπή από το σπίτι με εντολή Μαλέλη


Μα πώς αγαπάει αυτό το Star την παρουσιάστρια της Πρωινής Μελέτης, Ελεονώρα. Μέχρι και υποχρεωτική άδεια της επέβαλλαν για να γίνει καλά το κορίτσι που υποφέρει από οξεία βρογχίτιδα (όχι δεν έχει νέα γρίπη, το έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό).

Η Ελεονώρα, που και την προηγούμενη Δευτέρα δεν πήγε στην εκπομπή, φαίνεται ότι δεν ανάρρωσε όπως έπρεπε και έτσι εδώ και δύο ημέρες κάνει εκπομπή από το σπίτι της ή καλύτερα από το τηλέφωνο.

Φυσικά, η Μελέτη τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στο στούντιο αφού αισθάνεται λίγο καλύτερα, αλλά το Star ή καλύτερα ο Μαλέλης της έδωσε υποχρεωτική άδεια. Την εκπομπή ανέλαβε ο αρχισυντάκτης της Πρωινής Μελέτης, Θέμης Μάλλης, που μου κάνει λίγο τραβάτε με κι ας κλαίω.

Γιατί έχει τόση χαρά που βρίσκεται ξανά μπροστά στην κάμερα, που θέλει η π… να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Είναι τόσο χαρούμενος σου λέω, που ξυπνάω και πιστεύω ότι τόσο πρωί, τόσα χαμόγελα υποδηλώνουν ότι έκανε τουλάχιστον σεξ όλο το βράδυ. Μπέσα σου μιλάω, κάποιες στιγμές πίστεψα ότι αυτός καταριέται την Ελεονώρα και αρρωσταίνει, για να μην σκεφτώ το χειρότερο: βρε λες να είναι αυτός ο σχιζοφρενής που απειλεί την Μελέτη, βάζει βόμβες και κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου της;;

Σήμερα το πρωί βέβαια, εκτός από το Μάλλη και την Ελεονώρα στο τηλέφωνο, τη συνδρομή της στην εκπομπή είχε και η Μαρία Μπακοδήμου. Κάτι μου λέει ότι ο Μαλέλης σκέφτεται να την κάνει πιο πρωινή!!!

Τελευταία απορία και κλείνω: όλο το καλοκαίρι η Ελεονώρα δεν έβαλε κώλο μέσα. Από παραλία σε παραλία γύρναγε και την είδα με όλα τα σχέδια των μαγιό που υπάρχουν. Θυμάμαι και το γιατρό μου να μου λέει ότι άμα κάνεις μπάνια το καλοκαίρι, δεν αρρωσταίνεις το χειμώνα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τι φταίει και αρρωσταίνει αυτό το κορίτσι διαρκώς!

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Ειστε εξαιρετικά γελοίοι, και η γλώσσα που χρησιμοποιείται δείχνει ότι ειστε και αγράμματοι

karakatina είπε...

Μωρέ του πανεπιστημιου ειμαστε αλλα αυτο τι σχεση εχει. δεν ειμαστε πολλοι. εσεις αγραμματοι δεν ειστε μαλλον, αλλα πρεπει να πασχετε απο ελλειψη δημοκρατιας και ακρατο δικτατορισμο! δεν θελετε να ακουγονται γνωμες, διαφορετικες απο τις δικες σας, σε ενα μπλογκ που αυτο το σκοπο εξυπηρετει, οχι να λεει ειδησεις, αλλα να αποτυπωνει την αποψη του γράφοντος.

Παρακαλω οπως ανοιξετε και διαβασετε το Συνταγμα της χώρας μας! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΡΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς επειδη έχουμε δημοκρατία, θα πω κ εγώ την άποψή μου, ότι δεν ξέρεις να γράφεις.....σκοτώνεις τον ελληνικό γραπτό λόγο!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...