Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Στη δίαιτα του Photoshop και η Κορινθίου



Κορμί Θανατηφόρο, κορμί θανατηφόρο, σε θέλω μ' έναν όρο τραγουδούσε το πάλαι ποτέ ο ΛΕΠΑ, και εγώ βάζω μόνο ένα όρο: να μου πει η Μαρία η Κορινθίου το τηλέφωνο του μέναταλιστ ή του γραφίστα που κάνει τέτοια θαύματα. Γιατί αν μου πεις ότι το κορμάκι αυτό που βλέπω στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, είναι της Κορινθίου, δεν θα το πιστέψω.




Καλέ ούτε ο Αιβάζης, ο σύζυγός της δεν την κατάλαβε όταν την είδε κρεμασμένη στο περίπτερο, είχε και κάτι χιονίστρες από την Παταγονία, του βγήκαν τα μάτια. Ποιό είναι σου λέω το γκομενάκι αυτόπ ου κάτι μου θυμίζει; Πάντως, για το γυναικάκι του δεν την πέρασε σίγουρα.



Και δεν έχω πρόβλημα με τη δίαιτα του Photoshop αγαπημένε αναγνώστη, αλήθεια στο λέω. Αλλα όταν βλέπω ένα σώμα άλλο, δεν αντέχω την κοροιδία. Η ίδια η Μαρία είχε διαμαρτυρηθεί και παλαιότερα για τις ανοιχτές λεκάνες της, και δεν μπορεί να μου λέει ότι έφτιαξε κορμί καλύτερο και από την εποχή προ εγκυμοσύνης και γέννας της μικρής Ισμήνης.




Είπαμε φωτογραφήθηκε και η Αλιμπέρτη, αλλά το κορίτσι είναι από μόνο του πετσί και κόκαλο, στα άλλα, επί του προσώπου είχα ένσταση εκει!

5 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

πως κάνεις έτσι; εσύ δλδ αν είχες δέκα παραπάνο κιλά, θα ήθελες να σε σχολιάζουν έτσι; τι να κάνουν; να τη βγάλουν χοντρή; κάποτε μπορεί κι εσύ να παχύνεις και θα νιώσεις το ρατσισμό που νιώθουμε.

karakatina είπε...

με συγχωρεις και γω καποια κιλακια τα έχω, μοντελο δεν με λες, αλλα δεν φωτογραφιζομαι με μαγιο, ουτε λεω ποιά δίαιτα ακολουθησα για να γίνω τοσο λεπτη!αυτη προκαλεί!~

Ανώνυμος είπε...

εγω εχω κριβως ιδιο σωμα με τη Κορινθιου και χαιρομαι που τη βλεπω ετσι γιατι νομιζα πως η δικια μου η κυτταριτιδα ηταν μοναδικη στον κοσμο.ε!!!τελικα εχει και η κορινθιου μπολικη!!!!

Ανώνυμος είπε...

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

τρομερή η κυταρίτιδα που έχει το πόδι της ρε παιδιά ! τι κορμάρα που είναι (ειρωνικό) Δεν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη της πριν αφήσει να δημοσιεύσουν αυτη τη φωτογραφία;

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...