Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Λαμπίρη vs Μελέτη: Σημειώσατε Κόντρα


Προσπάθησα πολύ για να σκεφτώ τα σημεία που οδήγησαν στην κόντρα μετάξύ των δύο τηλεπαρουσιαστριών του Star. Ελεονώρα vs Χριστίνα ή Λαμπίρη vs Μελέτη: Τι τις χωρίζει και γιατί προβλέπω ότι θα πιαστούν μαλλί με μαλλί μία των ημερών:
1. TA ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ PLAYMATE 2010: Πιο πρόσφατο σημείο κόντρας ανάμεσα στις δύο κυρίες αποτέλεσε ο επερχόμενος διαγωνισμός Playmate 2009. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού ήθελαν με τρέλα την Μελέτη όπως και πέρσι, καθότι πιο καυτή και πιο κοντά στα γούστα των αναγνωστών του εν λόγω περιοδικού. To Star ήθελε τη Λαμπίρη, το γιατί δεν το ξέρω μην με ρωτάς, και έτσι η Μελέτη αναγκάστηκε να κάνει και πάλι την μικρότερη, δίνοντας την άδεια της να γίνουν τα χοτ Καλλιστεία με παρουσιάστρια την κυρία Super Star!
2. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ: ο άχρηστος πρώην (συνεργάτης) της μιας, έγινε το μπουμπούκι της άλλης. Ο δημοσιογράφος πήρε διαζύγιο με την Πρωινή Μελέτη και κινήθηκε μεσημεριανά στην ομάδα της Λαμπίρη. Εκείνη τον άφηνε να ρίχνει, ειδικά τις πρώτες μέρες της μετακίνησής του, τα καρφιά του προς την Μελέτη, ανενόχλητος!!!!
3. Ο ΓΑΜΟΣ: η Μελέτη προσπαθεί εδώ και καιρό να ψήσει τον Ολζιέσκι να βάλουν την κουλούρα. Και μην πιστεύεις ότι της αρκεί η συγκατοίκηση ή ότι ο γάμος δεν σημαίνει τίποτα για εκείνη και περνάνε καλά όπως είναι. Το ματάκι της είχε γυαλίσει τότε που έπρεπε να παίζει τον αστραπιαίο γάμο της Λαμπίρη ξανά και ξανά. Φυσικά για τα μάτια του κόσμου, πήγε στο γλέντι του γάμου της Λαπμίρη με τον Αδαμόπουλο αλλά μέχρι εκεί!
4. Ο ωραίος γκόμενος: εδώ να το πώ, η Μελέτη προηγείται και με διαφορά. Που να συγκρίνεις το κουκλί το νεαορό με τον ηλικιωμένο δήμαρχο. Και μην μου πεις ότι και η Λαμπίρη, άμα της έδιναν να διαλέξη μεταξύ Γιάννης της Μελέτη και Θανάσαη, θα διάλεγε τον δεύτερο; Δεν το πιστεύω με την καμία.
5. ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΑΡΡΗ: Δεν πάνε αρκετοί μήνες όταν η Μελέτη είχε αποκλειστικά την αθώωση του Λάκη Λαζόπουλου για την αγωγή που του είχε κάνει η Έφη Σαρρή. Η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτη» μαζί με τους συνεργάτες της έστησαν σχεδόν ολόκληρη εκπομπή πάνω στο θέμα αυτό, με αποκλειστικές δηλώσεις και διάφορα άλλα. Κι εκεί που ήταν όλα έτοιμα για να βγάλουν το αποκλειστικό, από το κανάλι έρχεται η «απαγόρευση». Να μη βγει το θέμα. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν το έβγαλαν, για να δει προς μεγάλη (και δυσάρεστη) έκπληξη το μεσημέρι της ίδιας εκείνης μέρας, το «αποκλειστικό» της να παίζει στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.
6. ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: φυσικά, τα νούμερα που κάνουν οι εκπομπές των δύο κυριών μετράνε και πολύ. Είναι και οι δύο εκπομπές κουτσομπολίστικες, στο ίδιο κανάλι και με έντονο ανταγωνισμό. Τελευταία, το SUPERSTAR με τα αποκλειστικά του καταφέρνει να κερδίζει θεαματικότητα, τη στιγμή που η Πρωινή Μελέτη καταμποτιζεται.
7. ΤΟ ΜΑΛΛΙ: μέχρι πρότινως ήταν ξανθιές και οι δύο. Πλέον η μία επέστρεψε στο καροτί - κόκκινο και η άλλη στο κοντό κοντό ξανθό. Όπως και να το κάνεις, μια ξανθιά και μια κοκκινομάλλα, πάντα θα βρουν κάτι για να διαφωνήσουν.
8. Οι ανταγωνίστριες: πέρσι και μετά από πολλά χρόνια κόντρας, η Λαμπίρη έκλεισε το μέτωπο της με την Τατιάνα Στεφανίδου, οπότε ήταν άνοιχτή για ένα νέο. Από την άλλη, η Μελέτη, κρατά ανοιχτή την έριδα και τον ανταγωνισμό με τη Μενεγάκη, από την εποχή που κρατούσε τα ηνία του Καφέ. Αν τώρα δούμε και συμφιλίωση Μενεγάκη - Μελέτη, θα τα φάω τα πτυχία μου!!!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

re si mazi to pirame to ptixio....kai pirme kai to idio...min to fas!

exeis apolyto dikio se ola!! theiko to arthro!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...