Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010

Mικρούτσικος ο σκληροπυρηνικός Πατρινός


Τα έλεγα και τα ξαναέλεγα: τι τον θες τον άντρα τον Πατρινό βρε Δήμητρα (Ρουμπέση) μου; Ο Πατρινός (πας πους... και πάει λέγοντας) δεν έχει μπέσα, το κέρατο θα στο ρίξει και θα βγει και απο πάνω.

Αυτά επαληθεύονται στην περίπτωση του χωρισμού του Αντρέα Μικρούτσικου με τη Δήμητρα Ρουμπέση. Η Δήμητρα μαύρο δάκρυ έριξε προχτές στης Λαπμίρη, που θυμήθηκε ξανά τον πώς τον έπαισε στα πράσα με άλλη μέσα στο ίδιο τους το σπιτικό.

Κι αυτός πως την αδειάζει; Με επιστολές σε έτερα μπλογκ. Και κερατού και γδαρμένη δηλαδή η Ρουμπέση. Kαι όχι τίποτα άλλο, κύριε Αντρέα μου, δεν μας προτιμήσατε, την Κατίνα, ου και πατρινιά είναι, και σας είχε και συμπάθεια. Τώρα, από γάμο σε γάμο, μου θυμίζετε το Δάντη, το Χρήστο: από στεφάνι σε στεφανι και φταίνε μόνο οι γυναίκες σας.
Αγαπητό τρωκτικό, Σε ότι με αφορά έχω να πω τα εξής:
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Και ξαφνικά εκεί που όλοι οι τηλεαναλυτές ασχολούνται με το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου, για να το ανακηρύξουν ¨το διαζύγιο της δεκαετίας¨ ή ¨το εθνικό διαζύγιο ¨ ( άλλως τε η ελαφρότητα ήταν πάντα το συναμφότερον της τραγικότητας ) η Δήμητρα δεν αντέχει άλλο και ξεσπά για τον προ διετίας χωρισμό της, μαζί μου...
Η ΑΙΤΙΑ Γιατί σε τελική ανάλυση – σκέφτηκε η Δήμητρα - δεν υπάρχει μόνο ένα διαζύγιο! Και το δικό μου διαζύγιο δηλαδή τι είναι; Παρακατιανό; Και μίλησε η Δήμητρα και είπε για το τρίτο πρόσωπο και έκλαψε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες της εκπομπής … που δουλεύει. Η ΑΦΟΡΜΗ Δεν άντεξε λέει κάποιες –ξαναειπωμένες- απόψεις μου που λέχθηκαν παρεμπίπτοντος σε μια πρόσφατη συνέντευξη μου. Και μου τάψαλλε έτσι για το καλορίζικο της νέας μου προσπάθειας. Σ ευχαριστώ Δημητρούλα μου!!
Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ
Εξ αιτίας τρίτου προσώπου χώρισα και εγώ!! Δήλωσε ! Και το τρίτο αυτό πρόσωπο δεν ήταν σε κάποια παραλία, σε κάποιο νησί, αλλά μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Αποκάλυψε! Στους τοίχους και τα έπιπλα που θα αντίκριζαν τα τρία παιδιά που εν δυνάμει θα έκανε μαζί με εμένα …τον Άπιστο! Υπονόησε! ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ …. Από πότε όμως Δήμητρα είναι ανήθικο κάποιο ολίσθημα ενός γαντζωμένου σε γκρεμό , και είναι ηθικός ο σχεδιασμός, η προετοιμασία και η εκτέλεση ενός σχεδίου που θα σου επιτρέψει να τον εγκαταλείψεις αφού πρώτα του δώσεις την τελική ώθηση για την ελεύθερη πτώση του δίχως το παραμικρό ίχνος ενοχής και τύψης!
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Ποιος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από τον γάμο μας Δήμητρα, εσύ ή εγώ ; Ποιος λέει – εν τέλει – και επί της ουσίας ψέματα Δήμητρα; Αντρέας Μικρούτσικος Υστερόγραφο ( πρώτο, έσχατο αλλά τηλεοπτικό) : κανείς δεν κτύπησε το κουδούνι, κανείς δεν εισέβαλε στο σπίτι, κανείς δεν μ έπιασε επ αυτοφώρω!! Το ότι ο ¨κοριός¨ κατέγραψε μονάχα ¨άνθρακες¨ συζητήσεων και όχι ερωτικούς, ¨θησαυρούς¨ φαντάζομαι ότι δεν έχει και μεγάλη σημασία!! Αλήθεια, από πότε η συμμετοχή μου σε τέτοιες συζητήσεις στοιχειοθετεί μία a priori απιστία;; Σε μια εποχή όμως, που η αγάπη και η γενναιοδωρία θεωρούνται αδυναμία, αυτά είναι λεπτομέρειες."

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

I-DIADROMI είπε...

Η πιο όμορφη σκέψη είναι η δική σου.

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...