Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Σοφία, ας είναι καλά το Photoshop


Mα ποιό να είναι αυτό το τρελό μωρό που ποζάρει με κοντό ξανθό καρέ και κάλτσες σαν άλλη σεξοβόμβα; Μην είναι η Βιχτόρια η Μπέκαμ; Μην είναι κάποιο μοντέλο που τελείωσε το κάστινγκ; Ουχί αγαπημένε αναγνώστη! Ξέρω η φωτό δεν σε βοηθά ,αλλά υπόσχομαι αύριο που θα βγει το περιοδικό στο οποίο φωτογραφίζεται σεξουαλικά το εν λόγω κοράσιο, να ανανεωθώ.
Που λες, αυτό το θαύμα του Photoshop, είναι η Σοφία η Αλιμπέρτη, ετών 45 φεύγα. Η Σοφία είπε να αναδείξει τα κάλλη της για τα καλά, αφού με τέτοιο νεαρό και σένιο γκομενάκι που κυκλοφορεί (βλέπε Παναώτης Λιαδέλης) ο ανταγωνισμός με τις πιτσιρίκες είναι μεγάλος.
Και για να δείξει το Σοφάκι πόσο προχό είναι, μίλησε και για τηνμοναδική one night stand εμπειρία που είχε στη ζωή της. Όχι δεν μίλησε για κάποιο καυτό αγόρι που είδε μια φορά μονάχα στο οριζόντιο και πάει δεν τον ματαείδε! Μιλάμε για ΤΟ σεξάκι της μιας βραδιάς με το Γιάννη Πάριο. Και λέει η Σοφία τα εξής:
"Εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο». Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο. "
Η κατίνα πάλι λέει ότι άμα μπερδεύεις την αρπαχτή με τη σχέση που καταλήγει και σε γάμο έχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Και εξηγώ:
Κυρία Αλιμπέρτη μου, το one night stand πάντα σήμαινε σεξ της μιας βραδιάς και μετά δεν σε είδα, δεν με είδες. Μάλλον, γιαυτό το μπέρδεμα που επικρατεί στο μυαλουδάκι σας, μας λέτε ότι δεν ξέρετε το Λιαδέλη, ενώ μαζί είστε νύχτα μέρα.
Και εμπάσει περιπτώση, δεν τον αφήνετε ήσυχο τον έρμο τον πρώην, που είναι και μεγάλος άνθρωπος πλέον;;;;
Προς περιοδικο Athens Magazine: συγχαρητήρια στη γραφίστριά σας! Θεά!!!!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...