Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

H Σίσσυ πλατινέ γελαδάρισσα και ο Θοδωρής Μοϊκάνας!


Πριν κατινιάσω λίγο για το ζεύγος Χρηστίδου Μαραντίνη, θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα σε ορισμένες αναγνώστριες/ες, που νομίζουν ότι εδώ παίρνουμε εκατομμύρια ή πληρωνόμαστε για να θάβουμε κόσμο.


Το πράγμα έχει ως εξής:


Η Κατίνα είναι μία, την αρέσει το γράψιμο και αποφάσισε το μεράκι της και την κ..λα της να την βγάζει φτυαρίζοντας τη σόου μπιζ!


Η Κατίνα δεν πληρώνεται από πουθενά. Ο εν λόγω ιστότοπος αποτελεί blog, χώρο έκφρασης των προσωπικών της πεποιθήσεων, τις οποίες δεν χρειάζεται να ασπάζεται κανεις άπό τους επισκέπτες της. Οπότε ούτε ζητιάνα θα γίνει αν συνεχίσει το φτυάρισμα ούτε τίποτα!


Η Κατίνα επιθυμεί να σχολιάζει όποιον θέλει! Καλό κακο, ωραίο γράψιμο ή χάλια, δική της υπόθεση. Τα σχόλια των αναγνωστών είναι πάντα ευχάριστα (ακόμα κι αν την κράζουν) γιατί δείχνουν ότι όσα γράφει έχουν αντίκτυπο.


Η Κατίνα δεν εκπροσωπεί κανεναν άλλο εκτός από τον εαυτό της. Βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο στην ήδη πηγμένη ημέρα της και σχολιάζει τα κακώς κείμενα της σόου μπιζ, της εγχώριας για τη διεθνή δεν προλαβαίνει ακόμα!


Αν θέλετε να βοηθήσετε την κατίνα, κάντε ένα κλικάκι στις διαφημίσεις, μπας και δώσει το google κανένα ευρώ να κινούμαστε, με τα λειτουργικά έξοδα (ρεύμα πχ).


Ας επιστρέψουμε στην πλατινέ Σίσσυ Χρηστίδου. Που λες η Σίσσυ και οσύζυγος Θοδωρής έκαναν γκράντε εμφάνιση στα γενέθλια που γιόρτασε προ ολίγων ημερών ο Θέμης Γεωργαντάς στο Villa. Έλα όμως που στα σκοτεινά πλάνα δεν παρατήρησα καλά το μαλλί της παρουσιάστριας. Έτσι και καθώς άνοιξα τιβι πρωί πρωί για να δω Μες την Καλή Χαρά, έπεσα πάνω σε μια κατάξανθη κυρία. Βρε λες λέω να ξαναματάγινε η Ναταλία ξανθούπω που θα έλεγε και ένας φίλος; Μπα λέω μετά, δεν είναι η Γερμανού, πολύ ψηλή μου φαίνεται.


Τώρα πουείπα ψηλή, να ενημερώσω ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης τα πήρε τα μαλλιά με την ψιλή και έκανε μια κώμη μοϊκάνας άλλο να στο λέω άλλο να το βλέπεις. Μέχρι και ο γκόμενος της Ποκαχόντας θα τον ζήλευε.


Επιστρέφω, στην Καλή Χαρά, βάζω καφεδάκι και ανοίγει το μάτι! Ναι όντως αυτή η καρακατάξανθη ήταν το Σισσάκι, που της κατηγόρησαν πως θέλει να μοιάσει στη Μενεγάκη και είπε να επιβεβαιώσει τους πάντες.


Η αλλαγή της Σίσσυ, συμπίπτει και με το δελτίο τύπου του σταθμού της Κάτζας, που μας ενημερώνει ότι ο Αγρότης Μόνος Ψάχνει, Νούμερο 2, θα βρει νύφη με προξενήτρα και πάλι τη Χρηστίδου! Τάδε έφη, Άλφα:


Η Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι η παρουσιάστρια και του δεύτερου κύκλου του επιτυχημένου real life προγράμματος του Alpha «Αγρότης μόνος ψάχνει…»
Έχοντας βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο επιτυχημένο real life πρόγραμμα, η Σίσσυ Χρηστίδου θα υποδεχτεί τους νέους αγρότες που θα αναζητήσουν τον αληθινό έρωτα και… ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να μας ταξιδέψει στα πιο υπέροχα μέρη της Ελλάδας.
Η παρουσιάστρια που κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών και κατάφερε να «ξεκλειδώσει» τις καρδιές των αγροτών με την αμεσότητα και τη ζεστή προσωπικότητά της, θα γίνει ξανά ο συνδετικός κρίκος αληθινών ιστοριών αγάπης.
Ο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου, θα μας καθηλώσει και πάλι με νέες συγκινήσεις και νέους έρωτες.

Εγώ λυπάμαι, αυτό το τέκνο του ζεύγους, ο γιόκα τους. Που έπαιζε αμέρημνο με αεροπλανάκια και είδε να επιστρέφει στο σπίτι, όχι η μαμα και ο μπσμπάς, αλλά το φαρ ουέστ ζωντανεμένο: η πλατινές γελαδαρισσα και ο Μοικάνας!



0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...