Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

H πιο hot φωτογραφία σήμερα: Μενεγάκη στην Άνδρο!



Αχ Ελένη έβλεπα 15 χρονια πριν στο Mega, και όσο χαμένη ήταν η Ελένη Ράντου στο εν λόγω σήριαλ, άλλο τόσο χαμένα πρέπει να τα έχει η Ελένη Μενεγάκη με τις αποκαλύψεις που γίνονται για τη ζωή της αυτό το διάστημα.

FACTS:

*H Eλένη πέταξε τη βέρα

*Η Ελένη είναι τόσο απελπισμένη που δέχεται συμβουλές για το διαζύγιο και από την κουτσή κουρούνα. Όπου κουρούνα βλέπε Μαρία Σολωμού η οποία συμβούλεψε την Μενεγάκη να κάνει ό,τι κι εκείνη για να ξεπεράσει το χαμό που γίνεται με το διαζύγιό της: να βάλει κουμπάκι που με το κλικ, σταματά να την ενδιαφέρει ό,τι κι αν λένε για εκείνη.

* Η Δήμητρα Ρουμπέση, μετά τις χτεσινές της αποκαλύψει, κέρδισε τα πρωτοσέλιδα για την πιο hot χωρισμένη, καθ ' ότι η Ρουμπέση είναι και κερατού και χωρισμένη.

* Οι Καραμεροχαριτάτοι πέρασαν μπροστά σε θεαματικότητα 10 ημέρες μετά το διαζύγιο των Μενελάτσιος!

* Ο Θέμος σε μια προσπάθεια να χτυπήσει τον διευθυντή του (Γιάννη Λάτσιο) που του "φόρεσε" τους Ράδιοαρβύλα πριν την εκπομπή του, προσπαθεί να μας αποδείξει τί εκανε η Μενεγάκη στις διακοπές της μακρυά από το Γιάννη!

* Στην επίμαχη φωτό, βλέπουμε στη μέση του κάδρου και την Τζένη Τζένη Μπαλατσινού. Ο Κωστόπουλος θα πρέπει να ψάξει το κεφάλι του ή όχι;;;

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...