Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

To LOST ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!


Μαθήματα σχέσεων: κάντο όπως στο "Lost"

Η έκτη σεζόν του "Lost" ξεκίνησε δειλά δειλά και όσες ανυπομονείτε να δείτε τι θα συμβεί στα προσεχώς ανάμεσα στην Κέιτ, το Σόγιερ και το Τζάκ, εμείς προτείνουμε κάτι καλύτερο. Ας πάρουμε μερικές συμβουλές περί σχέσεων και φύλων από το διάσημο αμερικάνικο σήριαλ, μπας και δούμε κι εμείς χαρά στα προσωπικά μας. Ευτυχώς, εσύ μπορείς να ακολουθήσεις τις συμβουλές που σου δίνει το "Lost" στο σπιτάκι σου και όχι να τρέχεις σε κάποιο έρημο και μυστικό νησί!

Μάθημα Πρώτο: Όσο κι αν την αρνείσαι, η αληθινή έλξη θα θριαμβεύσει

Ο Σόγιερ δεν πτοήθηκε από το μικρό στήθος της Κέιτ!
Ο Σόγιερ δεν πτοήθηκε από το μικρό στήθος της Κέιτ!

Ναι, στους "Αγνοούμενους", η ιδέα του ερωτικού τριγώνου είναι μέσα στη μόδα. Ποιόν θα διαλέξει η Κέιτ, το γιατρό ή τον απατεώνα, το Τζακ ή το Σόγιερ. Στην αληθινή ζωή, η Κέιτ θα είχε γλιτώσει το άγχος 6 σεζόν επεισοδίων απλά και μόνο με το να παραδεχτεί ότι θέλει το Σόγιερ με τρέλα. Έλα όμως που κι εσύ, στα διλήμματα ερωτικού περιεχομένου, την ίδια δειλία δείχνεις.

Αυτό που πρέπει να σου μείνει είναι ότι εφόσον ποθείς ένα αγόρι τρελά, όσο και να το αρνηθείς, στο τέλος θα υποκύψεις. Μπορεί ένας γιατρός σαν τον Τζακ να είναι καλός στα χαρτιά, αλλά το φαινομενικά κακό αγόρι (ο Σόγιερ) θα κερδίσει την καρδιά σου, γιατί έτσι είναι η γυναικεία φύση. Το να αρνείσαι την αληθινή έλξη, είναι σημάδι ότι αρνείσαι τον έρωτα και την αγάπη. Πάρε θάρρος και βούτα στα βαθιά, όπως η Κέιτ!

Μάθημα Δεύτερο: Άσε κατά μέρους το κόλλημα με το πλάκα στήθος που διαθέτεις και τις φακίδες σου

Τα ερωτικά τρίγωνα είναι πάντα στη μόδα!
Τα ερωτικά τρίγωνα είναι
πάντα στη μόδα!

Όπως θα έχεις δει, το μήλον της έριδος στο Lost είναι η Κέιτ, μια κοπέλα που κάθε άλλο παρά τέλεια την λες. Στήθος πλάκα και φακίδες σε όλο της το πρόσωπο και σώμα. Κι όμως, γι' αυτή τη γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, σφάζονται δύο, αν μη τι άλλο κούκλοι. Μήπως λοιπόν θα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι το μικρό στήθος σου; Οι άντρες σε όλο τον πλανήτη έχουν σταματήσει πολύ καιρό τώρα να θαυμάζουν δύο μπάλες από σιλικόνη. Οι περισσότερες επώνυμες, που είχαν προχωρήσει σε αυξητικές επεμβάσεις (Πάμελα Άντερσον, Βικτόρια Μπέκαμ) έχουν κάνει αφαίρεση των υπερβολικά μεγάλων εκθεμάτων σιλικόνης.

Ακόμα και το καλό σεξ στηρίζεται στο πάθος και στην αυτοπεποίθηση που έχεις για εσένα, στο να απελευθερωθείς, και όχι στο μικρό σου στήθος. Γιατί μην μου πεις ότι αν η Κέιτ είχε κόμπλεξ με το στήθος πλάκα που διαθέτει, θα έκανε έρωτα με τον Σόγιερ σε ένα κλουβί για γορίλες. Κάνε τα ψεγάδια σου πλεονεκτήματα και θα κατακτήσεις την καρδιά και το μυαλό, όποιου αρσενικού επιθυμείς.

Μάθημα Τρίτο: Φτιάξτε μια δικιά σας γλώσσα επικοινωνίας και ελάτε κοντά!

Ας εμπνευστούμε από τη χαριτωμένη ικανότητα του ξανθούλη Σόγιερ, να βρίσκει ψευδώνυμα σε κάθε χαρακτήρα του σίριαλ. Και ας επικεντρωθούμε στην ιδιαίτερη σχέση του με την Κέιτ. Πώς νομίζεις ότι την έριξε; Με σκέτα γλυκόλογα; Όχι φυσικά, το ιδιότυπο ζευγαράκι του "Lost", έχει τη δικιά του γλώσσα επικοινωνίας. Αν δεν την έλεγε "φακιδιάρα" με τόση γλύκα και αν δεν έκανε το ψεγαδάκι της προτέρημα, σιγά μην τον επέλεγε έναντι του Τζακ. Κάνε και συ το ίδιο. Βρες ένα ωραίο κώδικα επικοινωνίας με τον καλό σου. Θες να τον φωνάζει αγαπουλίνι ή τίγρη, ματάκια ή θησαυρό. Όπως και να έχει, φτιάξτε παρέα τη δικιά σας γλώσσα επικοινωνίας και δείτε το δεσμό σας να δυναμώνει.

Μάθημα Τέταρτο: Θέλεις μωράκι; Πιάσε τα ερημοτόπια!

Οι γιατροί είχαν πει στην κινεζούλα Σαν ότι δεν μπορεί να τεκνοποιήσει. Κι όμως, πάνω στο μυστήριο ερημονήσι η Σαν κατάφερε να μείνει έγκυος. Τα ίδια και με την αδυναμία του Τζον Λοκ να περπατήσει και τον καρκίνο της Ρόουζ που εξαφανίστηκε. Δεν λέμε φυσικά ότι πρέπει να ψάχνεις από νησί σε νησί να βρεις εκείνο το μέρος που θα σε βοηθήσει να συλλάβεις. Πάντως, οι επιστήμονες συμφωνούν ότι το στρες αποτελεί έναν από τις σημαντικότερες αιτίες αδυναμίας σύλληψης. Πολλά ζευγάρια, κάνουν ταξίδια αναψυχής με σκοπό να βρεθούν μακρυά από τα άγχη της καθημερινότητας κι τελικά καταφέρνουν να συλλάβουν ένα παιδάκι.

Μάθημα Πέμπτο: Η επικοινωνία σώζει τις σχέσεις, ακόμα κι αν δεν πολεμάτε τους ''Άλλους''.

Σε ένα σόου, όπως είναι το Lost, σίγουρα το να επικοινωνούν οι ήρωες με απόλυτη ακρίβεια, δεν θα βοηθούσε το σενάριο, την πλοκή και την αγωνία των τηλεθεατών. Οι μπερδεμένες σχέσεις στους "Αγνοουμένους", πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγή για την αληθινή ζωή. Στην πραγματικότητα, ο αγαπημένος σου δεν θα μαντέψει ποτέ τι έχεις στο μυαλό σου. Οπότε αν θέλεις να προχωρήσει η σχέση σας, επικοινωνήστε. Ακόμα και στο σεξ, η καλή επικοινωνία θα κάνει θαύματα με τον οργασμό σου.

Και άλλες συμβουλές από το ''Lost'':

Α. Και οι ανύπαντρες μητέρες έχουν δικαίωμα στον έρωτα: Η Κλαιρ ήταν ακόμα έγκυος όταν την ερωτεύτηκε ο Τσάρλι.

Β. Οι ερωτικές σχέσεις ανάμεσα σε δύο αδέρφια είναι καταραμένες, προβληματικές και αφύσικες: η Σάρλοτ και ο αδερφός της Μπουν που προτίμησαν έναν αιμομικτικό δεσμό, αποχαιρέτησαν νωρίς νωρίς το σόου.

Γ. Ο πληγωμένος άντρας από δεύτερο χέρι θέλει πολύ κόπο για να σε ερωτευτεί: η Τζούλιετ έπεσε στον έρωτα του πικραμένου από την Κέιτ, Σόγιερ. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθείες της να τον κάνει να ξεχάσει, η Τζούλιετ είδε το Σόγιερ να ερωτεύεται ξανά την πρώην του Κέιτ. Οπότε και όπως καταλαβαίνεις, όσο και να θέλεις να αλλάξεις έναν άντρα, όσο και να επιθυμείς να τον κάνεις να ξεχάσει την πρώην και να αγαπήσει εσένα, δεν θα καταφέρεις τίποτα εφόσον δεν το πάρει και ο ίδιος απόφαση.

ΑΠΟ ΤΟ WOMENONLY.GR (http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=14190&subid=2&pubid=7138586#)

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...