Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Τα μεγαλα διαζύγια: Η Ρουμπέση έπιασε τον Αντρέα με άλλη


Ακόμα ένα διαζύγιο έρχεται να συγκλονίσει με τις πιπεράτες λεπτομέρειές του την εγχώρια σόου μπιζ. Μπορεί να άργησαν λιγάκι, μπορεί να πέρασε ένας χρόνος και βάλε από το διαζύγιο της Δήμητρας Ρουμπέση με τον Αντρέα Μικρούτσικο, αλλά τώρα οι απορίες μας λύνονται.

Που λες, η Δήμητρα, μετά τις συνεντεύξεις του Μικρούτσικου από δω και από κει, μετά το καμ-μπακ του στα ερτζιανά από την συχνότητα του ΑΝΤ1, φρόντισε να μιλήσει για την αιτία διαζυγίου των δυο τους, και μάλιστα στο ίδιο της το τηλεοπτικό σπίτι, στης Λαμπίρη το “Super Star”.

Η Ρουμπέση, πολύ πριν προκύψουν τα οικονομικά προβλήματα του Αντρέα, έτυχε να επιστρέψει ένα μοιραίο βράδυ σπίτι απροειδοποίητα Και εκεί έπιασε τον Μικρούτσικο στο σπίτι στα πράσα με άλλη. Το τρίτο πρόσωπο δεν το αποκάλυψε και δεν ξέρω καν αν έχει σχέση με την κολλητή φίλη του παρουσιαστή από την εποχή που παρουσίαζε το Big Brother: The Wall.

Ο Μικρούτσικος, με τη γνωστή του σοφιστική ικανότητα, πήγε να βγάλει την τότε σύζυγο ζαβή, της έλεγε ότι δεν κατάλαβε σωστά και παρεξήγησε τα πράγματα και πήγε να περάσει το κέρατο στο αβαβά!

Ελα όμως, που η Δήμητρα στάθηκε κυρία τότε, που ο Αντρέας έμενε πανί με πανί. Αλλα ώρα, ήρθε η ώρα να πάρει και η κερατου το αίμα πίσω της. Αμ τα έλεγε τότε η Ρούλα Βροχοπούλου, αλλά ποιός την άκουγε!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...