Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Kαλέ ο ΑΝΤ1 απάντησε στη Sony! Νωρίς το θυμήθηκαν

Θυμάσαι που Παρασκευάτικο και πριν σκάσει το διαζύγιο Μενεγάκη- Λάτσιου, η δισκογραφική εταιρία Sony εξέδωσε δελτίο τύπου, στο οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγορούσε το Γιώργο Θεοφάνους ότι παίζει παιχνίδια και έδιωξε την παίκτρια Ήβη, ενώ η συμφωνίαπ ου είχαν κάνει έλεγε άλλα. Δηλαδή, η Sony, μαες ενημέρωνε πως εφόσον εμείς ψηφίζουμε για να βγάλουμε νικητή στο X-FACTOR, απλά κάνουμε τον Αντ1 να πλουτίζει, αφού ο νικητής έχει βγει στα χαρτιά.

Ε, εκείνο το βράδυ, στήθηκα να δω το σόου και να ακούσω την απάντηση του Γιώργαρου, του Θεοφάνους. Τι θα έλεγε στην ευθεία βολή εναντίον του από την εταιρία; Τι θα απαντούσε ο αιχμηρός και λαλίστατος μουσικοσυνθέτης; Να θυμίσω τις δακρύβρεχτες επιστολές που έστελνε τότε που κάποιοι παίκτες είχαν κολλήσει γρίπη και το νταβαντούρι που είχε προκαλέσει;;

Που λες, εκείνο το βράδυ της Παρασκευής, μάταια περίμενα. Όσο απάντησε η Μενεγάκη σήμερα στις αιτίες διαζυγίου της, άλλο τόσο απάντησε ο Θεοφάνους στις κατηγορίες που του έσουρε η Sony. Aβαβα που λένε και στο χωριό μου πήγε να περάσει το στόρι.

Τώρα μπορεί να έφταιγε και ο διευθυντής προγράμματος κύριος Λάτσιος που βίωνε το διαζχύγιό του και πήγαν τα υπόλοιπα πίσω στη δουλειά, αλλά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μας απαντήσει επί του θέματος today, σήμερις δηλαδή με ένα δελτίο που βγάζει λάδι τον Θεοφάνους και ρίχνει το μπαλάκι στην εταιρία, απλά και διακριτικά!Ιδού:

"Ο ΑΝΤ1 πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Sony Music σχετικά με το X Factor μαζί με τα υπόλοιπα ΜΜΕ της χώρας, την Παρασκευή. Αντιλαμβανόμαστε από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής ότι η Sony, ως επαθλοθέτρια του μουσικού μας διαγωνισμού, θα επιθυμούσε ιδανικά την κα Ηβη Αδάμου ως νικήτρια του X Factor.

Αυτό δεν επηρέασε, ούτε και πρόκειται ποτέ να επηρεάσει, τη διαφάνεια και την αξιοπιστία που ο ΑΝΤ1 πιστά και απαρέγκλιτα τηρεί στις αποφασιστικές διαδικασίες του X Factor. Άλλωστε, αυτή ακριβώς η διαφάνεια και αξιοπιστία είναι που έχει καθιερώσει τον ΑΝΤ1 ως τον πιο επιτυχημένο διοργανωτή διαγωνιστικών εκπομπών στην Ελλάδα από καταβολής ιδιωτικής τηλεόρασης. Θεωρούμε ότι τα πρόσωπα που στελεχώνουν την κριτική επιτροπή του X Factor έχουν αποδείξει στην πολύχρονη επαγγελματική πορεία τους, αλλά και στον προηγούμενο κύκλο του X Factor, τη συνέπεια και την αξιοπιστία τους".

Αν με ρωτάς, γαργάρα έκανε την υπόθεση και ο ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΟ Χ-FACTOR ΚΑΙ Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ. Ας είναι καλά ο διευθυντής προγράμματος που ανακοίνωσε το διαζύγιό του την κατάλληλη στιγμή, και ξεχάστηκε το θέμα, ωραία και καλά! Ας είναι καλά και ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, που έγραψε την "Κόκκινη Γραμμή" στη Θεοδωρίδου, και είχαμε soundtrack για να δέσουμε το διαζύγιο της Ελένης!
Ας είναι καλά και το γινάτι της Sony που την Ήβη ξανά στο παιχνίδι δεν πρόκειται να δει!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...